GÖZLER PLAY-OFF’A ÇEVRİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZLER PLAY-OFF’A ÇEVRİLDİ


 

ALİ ŞANLI

 

2’nc i Lig Kadınlar Voleybol Liginde normal sezon sona erdi. Mersin Büyükşehir Belediyesi ligin son maçında deplasman da Anka Gençlik takımını 3-0 yenerek sezonu galibiyet ile kapattı. Sezon boyunca iyi oyun sergileyen Mersin Büyükşehir play-off’u garantilemesine rağmen işi sıkı tutarak Anka Gençlik takımını da 12-25, 13-25, ve 16-25 setleri alarak rahat bir maç çıkardı.

Normal sezonu Ereğli Belediyesi’nin ardından 2’nci sırada tamamlayan Mersin temsilcisi ligde oynadığı 14 karşılaşmada 13 galibiyete karşın 1 mağlubiyet aldı. 35 puan ile ligi 2’nci sırada tamamlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi 17,18 ve 19 Mart’a Ankara’da düzenlenecek olan play-off maçlarına hazırlanarak bir süt lige çıkmak için mücadele edecek.

Ligde ki değir Mersin ekiplerinden Mersin Yenişehir Belediyesi M.İHT ise rakibi Günseven Şalgam Ereğli BİL. Koleji Sümerspor maça çıkmadığı için Mersin temsilcisi hükmen 3-0 galip sayıldı. Mersin Yenişehir Belediyesi 14 karşılaşmada 8 galibiyet 6 mağlubiyet alarak ligi 26 puan ile 4’ncü sırada tamamladı.

Ligde umduğunu bulamayan Tarsus Belediyesi ise ligin son maçında Antakya Belediyesi’ne 3-0 kaybetti. Ligi mağlubiyet ile kapatan Tarsus temsilcisi ligde 14 karşılaşmada 4 galibiyet alırken 10’da mağlubiyet alarak sahadan boynu bükük ayrıldı. 11 puan ile ligi 6’ncı sırada tamamladı.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA