“KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KENDİ OYUNUMUZU OYNAYACAĞIZ”


 

Perşembe günü Cizrespor ile deplasmanda karşılaşacak olan İçel İdman Yurdu’nda hedef galibiyet.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’ncü Lig 3’ncü gurupta mücadele eden İçel İdman Yurdu, Perşembe günü oynayacağı Cizrespor ile oynayacağı maçın çalışmalarını Koray Aydın Stadyumunda yaptı. Tam kadro idman çıkan Kırmızı Lacivertli ekip, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma yapan Kırmızı Şeytanlar idmanı çift kale ile tamamladı. İdman sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan teknik adam Cüneyt Tiryaki geçen haftayı ve Perşembe günü oynanacak olan Cizrespor maçını değerlendirdi.

Tiryaki, “Erokspor karşısında aldığımız ağır mağlubiyet bizim gol yeme yüzdemizi yükseltti. Rakip kim olursa olsun rakip 1-2 pozisyon buluyor. Pozisyon şanssızlığımızdan gol yiyebiliyoruz. Yalova 2 kez geldi. Biri gol oldu. Biz 2 gol atık. 2 golün haricinde 3-4 pozisyon kaçırdık. Oynadığımız oyunun kalitesi yükseldi. Pas oyunu üzerine çalışıyoruz. Bizim şu anda hücum ve kenar oyuncularımızın sakatlıkları vardı.

Yılmaz ve Ozan sakattı. Dersim’in maç eksiği vardı. Dolayısıyla bizim bu mevkilerde sıkıntılarımız var. Yılmaz ve Ozan’ın da aramıza dönmesiyle arkadan öne doğru gelen enerji pozitif yansıyacaktır.  Çok daha topa sahip olan, çok daha oyun kalitesi yüksek olan bir takım olacağız. Yalovaspor maçı bizim için kazanılması gereken bir maçtı.

Müsabakanın sonunda bunu elde ettik. Rakip 10 kişi kalmasına rağmen geriye düştük. Ama Yalovaspor’un son sırada olması kimseyi yanıltmasın.  İkinci yarı ligin zorluk derecesi yükseldi. Bütün takımların hedefi var. Biz şu açıdan bakıyoruz. Müsabakanın başından sonuna kadar geriye düşmemize rağmen son nefese kadar var gücümüzle savaştık.

Sonunda galibiyete ulaştık. O gol kendiliğinden oluşmadı. Topun oraya geliş süreci var. Rakibi kendi sahasına hapsetme süreci var. Çok ustaca bir vuruş var.  Çok kaliteli bir gol oldu. Taraftarlarımızın galibiyet beklentisine cevap verebildiğimiz için mutlu olduk. 3 haftadır takımımız toparlanma sürecine girdi.

 Puanlar alıyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz. İlk haftalardaki puan kayıpları canımızı çok acıttı. İnşallah puanları toplayarak yukarıdaki hedeflerimize ulaşmaya çalışacağız. Cizrespor maçı her açıdan zor. Saha suni çim. Rakibin yüzde yüz kazanmaya ihtiyacı var. Rakibin hocası bizim takımımız çalıştıran, takımımızın eksisini artısını çok iyi bilen bir teknik direktör. Dolayısıyla bizim açımızdan çok kolay bir müsabaka geçmeyecek. Dediğim gibi rakipler arasında çok fazla ayrım yapmadan kendi oyun karakterimizi sahaya yansıtacağız. Tamamen felsefemiz bu. İnşallah müsabaka şansımız yanımızda olursa doğru işleri yaparak sahadan galip ayrılacağız. Aslan Gök ve Tunahan cezalı. Ozan’ın sakatlığı yüzde yüz geçti diyemeyiz. Onların haricinde takımımızda eksik veya cezalı yok” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA