TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 8 MART KUTLAMASI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS BELEDİYESİ’NDEN 8 MART KUTLAMASI


 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü’nün koordinesinde Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezi’nde düzenlenen etkinlik kapsamında ‘Kadın Kitaplığı ve Okuma Köşesi’ ile fotoğrafçılık kursu alan kadınların fotoğraflarından oluşan serginin açılışı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi

 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan etkinlikte yaptığı konuşmada,  “Keşke her gün kadın günü olarak algılansa ve o algı, o bilinç bir kentin kimliğine, kültürüne tamamen işlense. Çocukluğumuzda Cumhuriyet kadınları derdik. Bizi eğiten, öğreten o Cumhuriyet kadınlarımızla gurur duyardık. Bugün kentlerde eşitlik eylem planı tam olarak ortaya konulsaydı herhalde bugünlerin hiçbir anlamı kalmazdı. Ama hala var olan hele hele sistemin getirdiği yanlışlar, kadınlarımıza karşı olan şiddet ve haksızlıklar tüm toplumu üzmekle birlikte derin yaralar açıyor. Keşke hayatımıza değer ve anlam katan kadınlarımızı her gün daha iyi bir saygıyla, sevgiyle ansalar. Keşke herkes kadına karşı yapılan haksızlıkların karşısında birlik olabilse. Ve bunu kent kimliğine, kent kültürüne, kent bilincine işleseler. Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınların Gününü kutluyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama programına Tarsus Fotoğraf Derneği ve Tarsus Türk Sanat Musikisi Derneği Kadın Korosu da destek verdi.

Tarsus Türk Sanat Musikisi Derneği Kadın Korosunun Şef Uğur Burcu Gökayaz yönetiminde verdiği mini konser Emekçi Kadınlar Günü kutlamalarına renk kattı.

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlama programında katılımcı kadınlara günün anısına içinde çeşitli hediyelerin bulunduğu el çantaları hediye edildi.

Katılımcılar daha sonra Tarsus’un tarihi ve turistik yerlerini gezdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA