DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TARSUS’TA YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI TARSUS’TA YAPILDI


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman şube, işletme ve fidanlık müdürlerinin katılımıyla Tarsus Orman İşletme Müdürlüğünde gerçekleşen değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

 

Toplantıya Mersin Orman Bölge Müdür Yardımcısı Durmuş Bilal Akkuş ve Yusuf Karartı, şube müdürleri, işletme müdürleri ve fidanlık müdürü katıldılar.

 

Bölge Müdürü Akduman açılış konuşmasında “Yılın ilk iki ayı sonunda genel itibariyle tüm faaliyet alanlarımızda iyi durumdayız. Önümüzdeki süreçte yaptığımız planlama çerçevesinde şube ve işletme müdürlerimizin hassasiyeti ve yapılan işlerde tüm arkadaşlarımızın sürece dahil edilmesini önemsiyoruz. Pandemi tedbirlerine riayet edilerek hizmetlerin aksatılmadan yürütmemiz gerektiğine özellikle dikkat çekiyorum. Şubat ayı süresince yoğun bir şekilde yapılan hizmet içi eğitimlerin kurumsal faaliyetlerimize olumlu katkı yapması gerektiğini ifade etmek istiyorum. Bu vesileyle çalışmalarımızda emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

 

Daha sonra işletme müdürleri, çalışmalarının sunumunu yaparak, karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri karşılıklı olarak görüşüldü.

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA