TDGF OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TDGF OLAĞAN GENEL KURULU YAPILDI


 

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu olağan genel kurulunda Menderes Demir ve yönetim kurulu güven tazeledi.

Haber Merkezi

 

Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu olağan kongresi Ankara’da gerçekleşti. Kongrede divan başkanlığını TGF Genel Başkanı Yılmaz Karaca, yaptı. Açılış konuşmasını TDGF Genel Başkanı Menderes Demir yaptı.

Demir, yaptığı konuşmada geçen üç yılı değerlendirdi. Türk Dünyası Belgesel Film Festivalini her yıl yaparak, önemli çalışma gerçekleştirdiklerini, Türk Dünyası Belgesel Film Festivalini, Türk Cumhuriyetleri, Kafkaslar, Balkanlar, KKTC, Ortadoğu, ve Türkiye olarak, üniversitelerde l yurt içi ve yurt dışı proje ortağı çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Demir, “Bundan sonra ki süreçte geleneksel hale getirdiğimiz Türk Dünyası Belgesel Film Festivalini, bu yıl dahil, her yıl yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Demir,ayrıca yeni projeler üreterek Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonun çalışma alanını genişleteceklerini , bugün yapılan kongrede tüzük tadilatı  yaparak,kalkınma ajansları ile birlikte yeni ortak projeler gerçekleştireceklerini ifade etti.

Genel kurula tek liste ile gidildi.

Genel Başkan Menderes  Demir, (Osmaniye) Başkanlığında ki yönetim kurulu şu şekilde oluştu; Asil yönetim kuruluna İbrahim Arslan (Adıyaman) İsmail Kahraman (Kocaeli/ Gebze) Derya Akbıyık (Zonguldak ) Mustafa Doğan (Elazığ) Okan Çalışkan (Mersin / Tarsus) ve Bayram Ekici, (Nevşehir) seçildi.

Kongrede sonunda dilek temenniler bölümünde gazeteciler konuşmada bulundu.

Son konuşmayı da Divan başkanı TGF genel Başkanı Yılmaz Karaca, yaptı.

Karaca, “TDGF önemli görevler yerine getiriyor” diyerek, “TGF bugün için ülkemizin en büyük gazeteciler örgütü olarak, Türk Dünyası ile müşterek, işbirliği ve güç birliği içerisinde  bir  çok önemli çalışmalara imza atıldı. Yerel basın için zor günlerden geçerken örgütlerinde gazeteler ve gazeteciler içinde görev yapması önemlidir” dedi.

Kongre sonrası gazeteciler bir arada yemek yiyerek toplantı sona erdi. 

Olağan genel  kurul sonrası yeni seçilen yönetim görev bölümünü yaptı. Görev bölümü daha önce olduğu gibi aynı şekilde dağılım yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA