SAHAYA İNİYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SAHAYA İNİYORLAR


 

Pandemi nedeniyle yaklaşık bir yıllık hasretin 17 Nisan’da sora ereceği BAL’da mücadele edecek Mersin takımları sahana iniyor!

ALİ ŞANLI

 

Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 17 Nisan’da başlayacak olması burada mücadele edecek  takımların yavaş yavaş sahaya inmesine neden oldu.

Bilindiği gibi idmanlara ilk başlayan Silifke Belediyespor olmuştu. İç ve dış transferi büyük ölçüde tamamlayan Silifke ekibi günde tek idmanla yeni sezona hazırlanmayı sürdürüyor.

Silifke Belediyespor’un ardından sahaya inen diğer takım Erdemli Belediyespor oldu. İç transferi büyük ölçüde tamamlayan Erdemli ekibi dış transferi de kısa sürede tamamlaması bekleniyor. İdman Yurdu 1925 takımı ise spor kulislerinde konuşulanlara göre iddialı takım kuracağı ve şampiyonluğa oynayacağı öğrenildi. İdman Yurdu 1925 ekibi hafta başında top başı yapacağı açıklandı.

Ligde ki en mütevazi takım olan Meskispor’un nasıl bir yol izleyeceği, hedefinin ne olduğu henüz belli olmadığı, bulunacak sponsorların  destekleri ile güçlü bir kadro kurmak istediği kulübe yakın çevreden öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA