TOROSLAR ZABITASI ’DİNAMİK DENETİM’ SÜRECİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOROSLAR ZABITASI ’DİNAMİK DENETİM’ SÜRECİNDE


 

Toroslar Belediyesi, Dinamik Denetim Modeli süreci kapsamında tüm iş yerlerini denetledi.

Haber Merkezi

 

Koronavirüs salgınına karşı ilçe genelindeki işletmelerde maske, mesafe ve hijyen denetimlerini aralıksız sürdüren Zabıta  Müdürlüğü ekipleri tarafından kontrollü normalleşme döneminde tedbirlere uyulup uyulmadığı kontrol edildi.

 

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliği'ne gönderilen genelge kapsamında Türkiye genelinde eş zamanlı olarak yapılan denetimlerde; market, kafe, restoran, otel, alışveriş merkezleri ve kahvehane gibi işletmeler tek tek incelendi. Ekipler, işletmelerde Hayat Eve Sığar (HES) kodu uygulamasının kullanılması ve yüzde 50 kapasite sınırlama kuralına uygun şekilde müşteri kabul edilmesi konusunda da bilgi verdi.

 

BAŞKAN YILMAZ: "TEMENNİMİZ, TÜRKİYE'NİN COVİD-19 HARİTASINDA MASMAVİ OLMASI"

"Rengimiz mavi olsun, Mersin hayat bulsun" diyerek tüm hemşehrilerinden kurallara harfiyen uymalarını isteyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, bir an önce sağlıklı günlere kavuşmayı diledi.

 

Başkan Yılmaz; "Sağlık Bakanlığımızın açıkladığı Covid-19 değerlendirme haritasında tüm ülkemizin mavi renkle tanımlanması en büyük temennimiz. Bunu da tabi ki kontrollü normalleşme döneminde rehavete kapılmadan kurallara harfiyen uyarak gerçekleştireceğiz. Hem vatandaşlarımızdan hem esnaflarımızdan isteğimiz maske, mesafe ve hijyen konusunda hassas davranmalarıdır. Yaşadığımız bu zorlu süreci el birliğiyle atlatacağız" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA