DEVRE MÜLK DOLANDIRICILARINA OPERASYON SÜRÜYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

DEVRE MÜLK DOLANDIRICILARINA OPERASYON SÜRÜYOR


 

Aralarında Mersin’in de olduğu pek çok ilde devre mülk faaliyeti gösteren işletmelerin yöneticilerinin kurduğu organize suç örgütüne yönelik ikinci kez düzenlenen operasyonda 27 şüpheli daha gözaltına alındı.

Afyonkarahisar’da 22 Aralık’ta jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda İhsaniye ilçesi Gazlıgöl beldesinde devre mülk faaliyeti yürüten bir işletmenin yöneticileri tarafından önceki yıllarda işletmelerinden satış yaptıkları müşterilerini, devre mülklerinin satılacağı ve kiralanacağı, tapu verileceği, lüks devre mülklere geçiş yapılacağı vaatleriyle kandırılarak para topladıkları iddiası üzerine 33 kişi gözaltına alınmış ve bunlardan 19’u çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

Soruşturma kapsamında İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin 22 Ocak'ta düzenlediği ilk operasyonda ele geçirilen evraklar, dijital materyaller ile şüphelilerin telefon görüşmelerinde inceleme yaptı. Yapılan incelemelerde özel bir bankada çalışanın da organize suç örgütü yöneticilerine müşterilerinin kredi kullanma limitleri hakkında bilgi aktardığı tespit edildi. Ekipler, Afyonkarahisar, Yalova, İstanbul, Kocaeli, Mersin ve Balıkesir'de belirlenen adreslere düzenlediği operasyonla 27 şüpheliyi daha gözaltına aldı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA