TARSUS GEÇ AÇILDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS GEÇ AÇILDI


 

Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda Mamak Futbol Kulübü ile oynadığı maçta 2-2 berabere kalarak, Play-Off yolunda bir yara daha aldı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2.Lig Kırmızı gurupta play-off şansını sürdürmek isteyen Tarsus İdman Yurdu, deplasmanda Mamak Futbol Kulübü’ne konuk oldu. Uzatmalarda bulduğu gol ile beraberliği 2-2 berabere kalan Sarı Lacivertliler, Play-Off yolunda bir yara daha aldı.

Ev sahibi Mamak FK evinde oynamanın avantajı ile maça etkili başladı. Maçın başında bulduğu pozisyonları değerlendiremeyen Mamak FK’da tempo düşünce Tarsus İdman Yurdu maça ortak oldu. Bulduğu gol fırsatlarını her iki takım cömertçe harcayınca ilk yarı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıya etkili başlayan ekip ilk yarıda olduğu gibi ev sahibi oldu.

Tarsus kalesini ablukaya alan Mamak FK 67’nci dakikada 1-0 öne geçti. Golden sonra kısa sürede toparlanan Sarı Lacivertli ekip rakip kaleye gitmeye başladı. Gol aradığı dakikalarda kalesinde 2’nci golü gören Tarsus ekibi biranda 2-0 geriye düştü. 2-0 geriye düşen Tarsus İdman Yurdu skor değiştirmek için tüm riskleri almaya başladı. 77’nci dakikada risk almanın karşılığını golle alan Tarsus İdman Yurdu farkı 1’e indirdi 2-1.

Yüksek tempoda oynamaya devam eden Sarı Lacivertli ekip maçın uzatma dakikalarında 96’ncı dakikada eşitli sağlayan golü buldu 2-2. Büyük bir geri dönüşe imza atan Tarsus İdman Yurdu 3’ncü golü bulamayınca karşılaşma 2-2 sonuçlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA