“KİMSE YARGIYA İSTİKAMET ÇİZMEYE ÇALIŞMASIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“KİMSE YARGIYA İSTİKAMET ÇİZMEYE ÇALIŞMASIN”


 

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel TBMM Genel Kurulu’nda sıkça gündeme getirilen parti kapatma tartışmasına tepki gösterdi. TBMM Genel Kurulu’nda konuşan Gökçel, “Demokrasi dışı uygulamalarla partiler kapatılmaya, yargıya istikamet çizilmeye çalışılmasın” dedi.

Haber Merkezi

 

CHP Mersin  Milletvekili Cengiz Gökçel, AKP ve MHP tarafından gündeme getirilen parti kapatma tartışmalarına TBMM’de tepki gösterdi. Demokrasi dışı uygulamalarla partilerin kapatılmaya çalışıldığını vurgulayan Gökçel; “Demokrasi dışı uygulamalarla partiler kapatılmaya, yargıya istikamet çizilmeye çalışılmasın” dedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne milletin oylarıyla gelmiş partilerin siyasi çıkar uğruna kapatılması için yargıya talimat verilmesinin kabul edilemeyeceğini ifade etti.

 

TERÖRİST DİYEN ÖNCE KENDİNE BAKSIN

CHP’li Gökçel, kamuoyu gündeminde tartışmalara yol açan terörün desteklenmesi ve terörist tartışmalarına da değindi. Gökçel, iktidar tarafından sıklıkla muhalefete yönelen “terörist” söyleminin kabul edilemez olduğunu ifade etti. Gökçel, “Kimse kafasına göre muhalefeti terörist olarak itham edemez. Varsa bir belge ortaya konur. Bizi terörle yan yana anmak isteyen iktidar grubunda Fetullahçı Terör Örgütüne sadakatini göstermek için aracının plakasına bile "FG" yazan, Balyoz, Ergenekon ve Kumpas davalarının yılmaz savunucusu olmuş, hatta avukat olarak da bu davalara müdahil olup ordudaki cumhuriyetçi subayların cezaevlerine girmesine neden olanlar, Fetullahçı terör örgütünün derneklerinde üyeliği bulunanlar, bu derneklerle açıklamalar yapanlar hala varken bizi kimse terörle yan yana getiremez. Öncelikle kendilerine dönüp bakmalılar” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA