HAK VE HUKUK MÜCADELESİ İÇİN CÜBBE GİYDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HAK VE HUKUK MÜCADELESİ İÇİN CÜBBE GİYDİLER


 

Haber Merkezi

 

Mersin Barosu stajyer avukatları, adalete ışık olup hak mücadelesi vermek için meslek yemini etti. Stajyer avukatlar; Fatma Beyza Kurt, Turgut Savaş, Şevval Nur Sapverdi ve Muhammed Reşit Çağlayan cübbe giyerek Mersin Barosu ailesine katıldı.

Baro Genel Sekreteri Av. Adnan Günbay, Başkan Yardımcısı Av. Fatma Demircioğlu ve yönetim kurulu üyesi Av. Kazım Yüksel'in katılımıyla gerçekleşen yemin töreninde genç meslektaşlarına cübbesini giydirip avukatlık ruhsatnamesini Baro Başkanı Av. Bilgin Yeşilboğaz takdim etti.

“Etmiş olduğunuz meslek yemininin bazı gerekleri vardır. Bunlar; hukuka, ahlaka, mesleğin onuruna sahip çıkmak, hukukun üstünlüğünü her zaman savunmak, demokrasiyi, cumhuriyetin temel değerlerini, insan haklarını özümsemek, korumak ve bunun için mücadele etmek gerekiyor.  Hak mücadelesinde pusulanız her zaman vicdanınız, hukuk kuralları olsun. Avukatların asla efendisi yoktur. Her zaman, her koşulda bağımsızlığını korumuştur. Başarılı bir meslek yaşamı diliyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA