BAŞKAN BOZDOĞAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN BOZDOĞAN ATEŞ PÜSKÜRDÜ!


 

Yasak aşk yaşadığı ve bir çocuğu olduğuna dair iddialara sert tepki veren Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “İki kalemşöre sesleniyorum, avukatlarım gerekli hukuki mücadeleyi başlattı. Bu kadar alçaklaşıp namertleşenlerin kim oldukları unutulmayacak” dedi.

Hediye Eroğlu

 

Tarsus Belediyesi Olağan Meclis Toplantısı’nın 2021 yılı 3. Birleşimi Başkan Halik Bozdoğan’ın sert açıklamalarına sahne oldu.

Bazı basın yayın organlarının kendine saldırdığını söyleyen Bozdoğan, yasak aşk yaşadığı ve bir çocuğu olduğuna dair iddialara sert tepki gösterdi.

Bozdoğan, “Çocuk büyük kaosun ortasında insanların vahşi ve acımasız olmasına karşı, korunmasız olanı korumanın, sevgisiz olanı sevmenin anlamı demektir. Benim yaşantım boyunca ismini bile bilmediğim binlerce çocuğum oldu. 33 yıllık doktorluğumdan beri devam eden hayatımda en zor anlarında dara düştüklerinde yanlarında olduğum binlerce çocuğum var.

 

“95 BİN OY ALDIM”

Çocuklar ile tertemiz ilişkimizin kuyusunu kazarak, yasak bir aşktan çocuğum olduğunu iddia eden, bunu her saat başı haberleştirip paylaşma gayretinde bulunan onursuz gazetecilere buradan meclis kürsüsünden 95 bin Tarsuslu vatandaşlarımızın oy verdiği Tarsus Belediye Başkanlığı makamından seslenmek istiyorum. İki oğlu, biri Mehmet biri Mert, bir kızım adı Hidayet ve en az onlar kadar sevdiğim binlerce kızım, oğlum var. ne mutlu ki hiç birisi bu asılsız haberi yapanlar kadar ahlaksız ve haysiyetsiz değiller. Ahlaksızlıklarının ve onursuzluklarının hesabını ben değil o çocuklar soracak. Okulda, derste soracak yüzlerine tükürecekler.

İki kalemşöre sesleniyorum, avukatlarım asılsız haberleriniz için gerekli hukuki mücadeleyi başlattı. Dedikodu üretenlere karşı mücadele ilelebet sürecektir. Bu kadar alçaklaşıp namertleşenlerin kim oldukları unutulmayacak. Amacım had bildirmek değil. Ben haddimi bilirim, herkesin de haddini bilmesini isterim. Benim bir yönetim tarzım ve halka verdiğim sözlerim vardır. Bu şehre ben hayatımı verdiğime inanıyorum. Zamanımı da, gelecek kaygılarımı da verdim. Kusur benim imzamdır. Bir ismimim olduğu sürece kusurumda olacak ama bunu hepimiz düşünmeliyiz. Hepimiz çok iyi, dört dörtlük, mükemmel insanız diyemeyiz elbette hatalarımız olacak. Ama ben Haluk Bozdoğan olduğum için eleştirilen ama bu kadar alçaklaşıp, namertleşenlere karşıyım, kim oldukları unutulmayacaklar. Nefretlimizle, hırsımızla ve söyledikleri yalanlarla kendi kendilerini boğacaklar” dedi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA