EN ÝYÝ PROJE ÖDÜLÜ; KADRÝ ÞAMAN LÝSESÝ’NE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EN ÝYÝ PROJE ÖDÜLÜ; KADRÝ ÞAMAN LÝSESÝ’NE


 

Haber Merkezi

 

Kadri Þaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, “Climate Volunteers” Projesi ile eTwinning’te en büyük ödül olan Avrupa ödüllerinde, 16-19 yaþ kategorisinde en iyi proje ödülüne layýk görüldü.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odasý (MTSO) Yönetim Kurulu Baþkaný Ayhan Kýzýltan, Kadri Þaman MTSO Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Nural Geyik’i ziyaret ederek hazýrladýklarý proje ile gösterdikleri uluslararasý baþarýdan dolayý tebrik etti. Proje kurucusu Biyoloji Öðretmeni Nesrin Kurt, Ýngilizce Öðretmeni Ayça Türkcan ve Rehber Öðretmen Gökhan Türkcan’ýn da eþlik etti.

Baþarýlarýndan dolayý tüm öðretmen ve öðrencileri tebrik eden Baþkan Kýzýltan, ardýndan teknik okullarýn önemine dikkat çekti. “Son 20-25 yýldýr teknik eðitim sekteye uðramýþ olsa da ülke ekonomisini kurtaracak olan teknik eðitimdir. Artýk herkes üniversite mezunu. Sanayiciler çalýþtýracak teknik ara eleman bulamaz oldu” diyen Kýzýltan Teknik Eðitim Mevzuatýnýn yeniden düzenlenmesi gerektiðini vurguladý.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA