D-400’E PARALEL YENİ BİR YOL GELİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

D-400’E PARALEL YENİ BİR YOL GELİYOR!


 

AKP’li Bakan Lütfi Elvan ve Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ile CHP’li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Hal’den Nacarlı’ya kadar D-400’e paralel yeni bir yol yapımı için yoğun bir mesai içinde!

HEDİYE EROĞLU

 

Akdeniz Belediye Meclisi, Mart ayı birinci birleşiminde Başkan M. Mustafa Gültak, önemli bir açıklama yaptı.

Köylerin mahalle statüsünden çıkarılarak yeniden kırsal yerleşim yeri olarak belirlenmesine ilişkin görüşmelerde komisyonun Nacarlı’yı da bu kapama alma görüşüne yanıt veren Gültak, yeni bir projeyi de kamuoyuyla paylaşmış oldu.

 

HAL’DEN NACARLI’YA KADAR D-400’E PARALEL YENİ BİR YOL GELİYOR

Büyükşehir Belediyesi’nin 100 binlik plana dair başvuruları ve ikinci etap imar çalışmaları kapsamında Bakan Lütfi Elvan’ın da desteği ile Hal’den başlayıp Nacarlı’ya kadar D-400’e paralel yeni bir yol yapılacağını açıkladı.

Bu çalışmaların bakan Elvan, kendisi ve Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in yoğun çalışmaları sonucunda hayata geçeceğini söyleyen Başkan Gültak, “Orası zaten fiilen tarım arazisinden çıkmış durumda. Bu yolun altı komple zaten tarım arazisi statüsünden çıkmış durumda. Tarım Bakanlığı da buna onay vermiş durumda. Bu yol yapılacak. Siz o sınırları bir Büyükşehir Belediyesi’nden görün. Ben sınırları biliyorum ama siz Büyükşehir’in İmar Komisyonu ile görüşün. Bu yolun altı tamamen sanayi ve lojistik alan oluyor. Siz burayla ilgili bir karar alamazsınız, aldığınız zaman orada yapılacak tüm işleri etkilersiniz. Bu imar ile Nacarlı’nın kaderi değişecek.

Ayrıca Büyükşehir’e gittiğinizde tarım arazisi iken imara açılan arazileri de bir görün” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA