BÜYÜK FIRSAT | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÜYÜK FIRSAT


 

BAL’ın başlama tarihi belli oldu. 3 devreli oynayacak 4 Mersin ekibi, gurupları lider bitirmesi halinde direk play-off’a giderken son sırayı alan lige veda ederek Süper Amatör lige dönecek.

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Futbol Federasyonu, futbol sezon takviminin daralmasını da dikkate alarak 2020-2021 sezonunda yerel amatör futbol liglerinin oynatılmamasına, bununla birlikte şartların uygun olması, ilgili kurum ve kuruluşların onay vermesi halinde sadece Bölgesel Amatör Lig (BAL) müsabakalarının oynatılmasına karar vermişti. Yapılan açıklamaya göre Süper Amatör Ligi bu sezon  oynanmayacak.

Bu kapsamda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Mersin ekipleri; Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Meskispor ve İdman Yurdu 1925 bir gurupta mücadele edecek. 15 hafta sürecek olan ligde 52 gurup oluşacak. 4 Mersin ekibi 3 devreli oynayacak. Gurupları lider bitiren direk play-off’a giderken son sırayı alan lige veda ederek Süper Amatör lige dönecek.

Pandemiden dolayı ilk defa denenecek olan bu sistem Mersin ekiplerinin işine yarayacak. Güçlü bir kadro kuran takımın 3’ncü lige çıkma şansı yüksek olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA