BAL HASRETİ BİTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL HASRETİ BİTİYOR!


 

Yaklaşık 1 yıldır pandemiden dolayı oynanmayan Bölgesel Amatör Lig 17 Nisan’da başlıyor. Bu takvime göre Mersin ekipleri Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Meskispor ve İdman Yurdu 1925’in hafta içi hazırlıklara başlaması bekleniyor.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), yeni tip corona virüsü (Covid-19) salgını nedeniyle oynanamayan Bölgesel Amatör Lig'in (BAL) 17-18 Nisan'da başlayacağı ve 15 haftada tamamlanacağını duyurdu.

TFF'den yapılan açıklamada, Kovid-19 salgını nedeniyle amatör futbol sahalarının antrenman ve müsabakalara kapatılması ile hafta sonları uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle amatör futbol müsabakalarının oynatılması ile ilgili bir takvim oluşturulamadığı hatırlatıldı.

BAL'ın statüsüyle ilgili bilginin verildiği açıklamada, "2020-2021 sezonu Bölgesel Amatör Lig 52 gruptan oluşacak olup, gruplarda yer alacak takım sayılarına göre iki veya üç devreli lig usulü olarak karşılaşmalar oynanacak. Her grubun birincisi olan takım bölge birinciliği müsabakalarına katılmaya hak kazanırken grupta en altta yer alan takım kendi ilinin yerel ligine dönüş yapacak. Bölge birinciliğine katılma hakkı kazanan 52 takım 9 ayrı tarafsız grup merkezinde müsabakalarını oynayacak ve 9 bölgenin birincileri TFF 3. Lig'e çıkma hakkı kazanacak." ifadeleri kullanıldı.

BAL müsabakalarının 17-18 Nisan'da başlayacağının aktarıldığı açıklama, "Grupların oluşumu ve 2020-2021 sezonu ayrıntılı BAL statüsü önümüzdeki günlerde açıklanacak olup, grupların açıklanması sonrası grup kuraları ve fikstür çekimi yapılacak." ifadeleriyle tamamlandı.

 

MERSİN EKİPLERİ START VERECEK

Yaklaşık 1 yıldır pandemiden dolayı oynanmayan BAL’ın Nisan ayında başlayacak olması ile ersin ekipleri Silifke Belediyespor, Erdemli Belediyespor, Meskispor ve İdman Yurdu 1925’in hafta içi hazırlıklara başlaması bekleniyor.

Amatör takımların dört gözle beklediği BAL oynanacak kararın ardından takımların transfere zaman kaybetmeden başlaması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA