BİR SAĞLIK EMEKÇİSİNİ DAHA KAYBETTİK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BİR SAĞLIK EMEKÇİSİNİ DAHA KAYBETTİK!


 

Mersin Şehir Hastanesi Laboratuvar teknisyeni olarak çalışan Mehmet Tevfik Yardak, Covid-19 nedeniyle hayatını kaybetti.

HEDİYE EROĞLU

 

Yeni tip koronavirüs Covid-19 sağlık emekçilerinin canını almaya devam ediyor. Mersin’de son olarak Şehir Hastanesi Laboratuvar teknisyeni olarak çalışan Mehmet Tevfik Yardak Covid19 nedeniyle hayatını kaybetti.

Yaklaşık 20 gündür yoğun bakımda tedavi gören 52 yaşındaki iki çocuk babası Yardak’ın vefatı ile Mersin’de yaşamını yitiren sağlık çalışanı sayısı 19’a yükseldi. Yaşamını yitiren doktor sayısı ise 9’a yükseldi.

Tevfik Yardak'ın vefatının ardından üyesi olduğu KESK'e bağlı Sağlık Emekçileri Sendikası (SES) Mersin Şubesi tarafından yapılan açıklamada “Covid-19 salgını kapsamında alınmayan önlemler canlarımızı aramızdan alıyor. Sağlık emekçilerini kaybettiğimize yönelik aldığımız her haber acımızı, öfkemizi, isyanımızı artırıyor. Acımız büyük. Ailesinin, sevenlerinin acısını paylaşıyoruz. Unutmayacağız, affetmeyeceğiz. Sağlık emekçilerinin korunması için daha çok mücadele edeceğiz” denildi.

 

“NORMALLEŞME YENİ ÖLÜMLERE KAPI AÇAR”

Gazetemize konuşan SES Mersin Şubesi Eş Başkanı Dr. Zeki Sinan Doğan, “Artık ölmekten bu açıklamaları yapmaktan bıktık. Alınmayan önlemler can alıyor. Mersin’de yüksek sayıda vaka var. 1 Marttan itibaren hala açılacak konuşmaları zul gelmeye başladı. Yen itip koronavirüs Covid-19 kontrol altına almadan açılmak, normalleşmek yeni ölümlere kapı açar” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA