PERİLER AVRUPA’YI GARANTİLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER AVRUPA’YI GARANTİLEDİ


 

Kentimizi Süper Ligde temsil eden tek takım olan Çukurova Basketbol Kulübü ilk 8 takım arasında kalmayı garantileyerek, gelecek yıl Mersin’i Avrupa Liginde temsil etme hakkı kazandı.

Haber Merkezi

 

Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü sezona iyi bir başlangıç yapamasa da Avrupa’ya gitmeyi garantiledi.

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin 20'nci hafta erteleme maçında İzmit Belediyespor'a konuk oldu. Son saniyede kazandığı sayılarla rakibini 58-60’lık skorla yenerek galip gelen Çukurovalı periler bu sayede ilk 8’e kalarak Avrupa liginde kalmayı garantiledi.

 

“OYUNCULARIMIN HEPSİNİN GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM”

Çukurova Basketbol Kulübü Başantrenörü Olcay Orak, maç sonu bir açıklama yapan Orak, müsabakayı değerlendirdi. Hava atışından itibaren maçı bırakmadıklarını dile getiren Orak, "İyi müdafaa ve hücum yaparak geri gelmesini bildik. Maçın sonunda da doğru oynayarak kazandık. Bizim için çok kıymetli bir galibiyet. Cristine'in son 6 buçuk dakikada sahada olmadığı, 5 Türk oyuncumuzla mücadele ettiğimiz bir maçtı. Oyuncularımın hepsinin gözlerinden öpüyorum. Çok büyük bir mücadele gösterdiler" diye konuştu.

Son saniye turnikesiyle takıma galibiyeti getiren Gökşen Fitik ise takım olarak çok iyi performans gösterdiklerini belirterek, "Tüm arkadaşlarımla gurur duyuyorum. Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu" ifadesini kullandı.

 

ZAFERİ GETİREN DİYALOG

Normal sürenin bitimine saniyeler kala alınan molada hocası ile diyaloğundan da söz eden Fitik, şunları kaydetti: “Son saniyeye kadar kullanalım, kaçırsak bile uzatmaya gitsin' demiştim. Hocam da, 'Uzatmaya gitmeyecek, sen kullanacak ve atacaksın' demişti. Galibiyette emeği geçen herkesi kutluyorum."


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA