AKDENİZ’İN DÖRT BİR YANINA HİZMET GİDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZ’İN DÖRT BİR YANINA HİZMET GİDİYOR


 

Akdeniz Belediyesi teknik hizmet birimlerinin, farklı mahallelerde, kilitli parke taşı tamiri ve bakımı, asfalt yama, kaldırım ve bordürlerin yenilenmesi, yeni kadastral yol açma ve tesviye çalışmaları kesintisiz sürüyor.

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin hizmet ve çalışmaları, program dâhilinde aralıksız devam ediyor. Merkez veya kırsal ayırımı yapmadan, iş makineleri yardımıyla mahallelere çıkarma yapan fen işleri ekipleri, bir yandan görülen bir takım eksiklik ve sorunları ortadan kaldırıyor, diğer yandan vatandaşların taleplerini yerine getirerek yaşadıkları sıkıntıları gideriyor.

 

YENİ KADASTRAL VE TARIM YOLLARI AÇILIYOR

Akdeniz’in dört bir yanında hizmet veren ekipler; Müftü Deresi Yürüyüş ve Bisiklet Yolunu düzenleyip, bank ve kamelyaları boyadı. Fen işleri ekipleri; Puğkaracadağ ile Hebilli mahallelerinde, arazi yollarına baypas döküp greyder yardımı ile serimini gerçekleştirdi; Bağlarbaşı Mahallesi’nde de yeni kadastral yolun açılması çalışmasını tamamladı.

 

KİLİTLİ PARKE TAŞLARI YENİLENİYOR

Güneş Mahallesi 5876 sokak üzerinde 200 metre uzunluğunda ve 1 buçuk metre genişliğindeki yeşil alanda kaldırım ve yürüyüş yolu yapımına başlayan ekipler, aynı mahallede; 5807, 5836, 5840, 5812, 5816, 5820, 5834 ve 5836 sokakların kilitli parke taşlarını yeniledi.

Ayrıca Gündoğdu, Mahmudiye, Çilek, Şevket Sümer, Yeni Mahalle, Hal ve Hebilli mahallelerinde ihtiyaç duyan sokaklarda kilitli parke taşı yenileme ve tamiratı gerçekleştiren ekipler; farklı kurumların yer altı çalışmaları sonucu oluşan çukurları da iş makineleri yardımıyla kapatıyor ve yolu düzenleyip; mahallelerde aşırı toz, toprak ve çamur oluşumunu engelliyor.

 

OKULLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR, ÇUKURLAR KAPATILIYOR, KASİSLER YAPILIYOR

Çankaya Mahallesi’nde zarar gören oluk ve yol üzerinde yenileme çalışması yapan ekipler, Hal Mahallesi’nde, altyapı çalışması yapan bir kurumun kazdığı sokakta greyder yardımı ile düzenleme çalışması yaptı, ayrıca muhtelif sokaklarda oluşan çukurlara baypas ile müdahale etti. Yoğun mesaisini aralıksız devam eden fen işleri ekipleri, Evci Mahallesi Bağcılar İlköğretim Okulu’nun yıkılan çevre duvarının tadilatı ile merdivenlerini yenileme çalışmasını da tamamladı.

Ekipler; son olarak Turgut Reis Mahallesi 4414 sokak üzerine, yayaların can güvenliği için hız kesici kasislerin montajını tamamlarken, Yeni Mahalle 5336 sokak üzerinde de dubaların montajını gerçekleştirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA