ARTIK İŞİ ÇOK ZOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ARTIK İŞİ ÇOK ZOR


 

Bu sezon inişli çıkışlı performansı ile hayal kırıklığı yaratan Tarsus İdman Yurdu, hafta içi mesaisinde evinde Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek.

ALİ ŞANLI

 

TFF 2’nci Lig Kırmızı Gurupta ilk olarak şampiyonluk yarışından kopan, daha sonra play-off şansını yok denecek kadar azaltan Tarsus İdman Yurdu, hafta içi mesaisinde evinde Kırşehir Belediyespor’u konuk edecek. Bu sezon inişli çıkışlı performansı ile hayal kırıklığı yaratan Sarı Lacivertli ekip şuana kadar oynadığı 24 karşılaşmada 33 puan toplayarak 11’nci sırada kendine yer bulabildi.

Şampiyonluk yarışından kopan play-off için ise çok az şansı olan Tarsus temsilcisi 6’ncı sıradaki Turgutluspor ile arasında 9 puan fark bulunuyor. Lige erken havlu atan Tarsus İdman Yurdu ligde mucize olmaz ise geriye kalan maçları prestij maçlarından öteye gitmeyecek. Tarsus İdman Yurdu Kırşehir Belediyespor maçı bugün saat 13.00’da Tarsus Şehir Stadyumunda oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA