KORKUTAN TABLO! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KORKUTAN TABLO!


 

İllerin vaka sayısı açıklandı. Bakan Koca, “Bazı illerde belirgin artış var” uyarısı yaparken Mersin’de, Covid-19 vaka sayısında yüzbinde dağılım oranı 87,87 oldu!

GİZEM EKİCİ

 

'Normalleşme' adımlarını belirleyecek olan illerin haftalık vaka sayısına ilişkin yeni tablo açıklandı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabı üzerinden koronavirüste yeni dönemi duyurdu. Haftalık olarak il bazlı vaka sayılarını açıklayan Koca, her hafta açıklama yapılacağını belirtti. 15-21 Şubat 2020 haftalık koronavirüs tablosunu da kamuoyuyla paylaşan Koca, yeni vaka haritasını açıkladı.

“Haftalık 100.000 nüfusa karşılık gelen vaka sayısında bazı illerimizde belirgin artış var” diyen Koca, "Normalleşmeyi konuştuğumuz şu günlerde daha hızlı normal hayata dönebilmek için her birimiz tedbirlere daha çok uymalıyız" ifadesini kullandı.

 

MERSİN’DE DURUM KRİTİK

Koca'nın açıkladığı haritaya göre, 15-21 Şubat 2021 tarihleri arasında Covid-19 vaka sayısında yüzbinde dağılımda İstanbul'da 100 binde 68,23 vaka görülürken, İzmir'de 100 binde 42,67, Ankara'da 35,69, Diyarbakır'da ise 18 vaka görüldü.

Mersin’de ise İstanbul'da 100 binde 87,87 vaka görüldü. Bu oran ile Mersin, Balıkesir, Kocaeli, Sakarya, Aksaray, Burdur Konya, Karaman Osmaniye, Ardahan, Rize, Trabzon, Giresun Ordu, Samsun, Tokat’tan sonra 16’ıncı sırada yer aldı. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA