2021’İN İLK GALİBİYETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

2021’İN İLK GALİBİYETİ


 

ALİ ŞANLI

İçel İdman Yurdu 2021’in ilk galibiyetini aldı. TFF 3’ncü Lig 3’ncü gurupta şampiyonluk mücadelesi veren İçel İdman Yurdu ikinci yarıya kötü bir giriş yapmıştı. Kırmızı Lacivertli ekibin zirve yarışından uzaklaşması 28 Ocak’ta evinde Osmansiyespor mağlubiyeti ile başladı. Evinde Osmaniyespor’a 1-0 kaybeden Mersin ekibi bir hafta sonra ligin zayıf ekiplerinden Erbaaspor ile 2-2 berabere kalarak lige havlu atma noktasına gelmişti.

İkinci yarıya kötü başlangıç yapan Kırmızı Şeytanlar ikinci yarının 3’ncü maçı olan Isparta 32 Spor’u yenerek kötü seriye son vermek için sahaya çıktı. Ancak İçel İdman Yurdu’nun kötü futbolu Ispartaspor maçında da devam edince sahadan 1-0 mağlup ayrılarak şampiyonluk şansını iyiden iyi zora soktu. İçel İdman Yurdu kaybedilen 3 maçın ardından taraftar baskısı artınca kurtuluş maçı olarak  Esenler Erokspor maçına gözler çevrildi.

Erokspor maçı öncesi yaşanan skandalların ardından sahadan 5-0 mağlubiyetle ayrılan İçel İdman Yurdu’nda artık hedefte değişmiş oldu. Play-Off için mücadele edecek olan Mersin ekibi ikinci yarının 4’ncü maçında evinde Gölcükspor’u yenerek az da olsa nefes aldı. Şampiyonluk şansını zora sokan İçel İdman Yurdu’nda bir mucize olmaz ise play-off için oynayacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA