KESİNTİLER BEZDİRDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KESİNTİLER BEZDİRDİ!


 

Mersin’de sabah saatlerinde çarşı merkezde yaşanan ve 20 dakika süren elektrik kesintisinin ardından internet kesintisi meydana geldi! Kesintiler halkı isyan ettirdi!

HEDİYE EROĞLU

 

Marka kent denilerek tanıtımı yapılan Mersin’de dün güne elektrik ve internet kesintisi damga vurdu. Planlı ve plansız kesintiler nedeniyle Toroslar EDAŞ ve Türk Telekom eleştiri oklarının hedefi olurken, yetersiz altyapı yatırımlarının kente yaşattığı mağduriyete çözüm bekleniyor.

Son olarak dün sabah saatlerinde çarşı merkezde 20 dakika süren plansız elektrik kesintisi tepki topladı. Ardından yaşanan internet kesintisi ise ‘Bu kadar da olmaz’ dedirtti. Kent genelinde etkili olduğu iddia edilen kesinti nedeniyle vatandaşlar Türk Telekom’a ateş püskürdü!

Yetersiz altyapı nedeniyle sık sık eleştiri oklarının hedefinde olan Türk Telekoma ulaşmaya çalışan binlerce vatandaş duruma isyan etti. İnternet erişimi olmadığı için bir çok işyerinde sorun yaşanırken eğitimde de aksama meydana geldi.   

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA