KARACAİLYAS MESİRE ALANI YENİLENİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KARACAİLYAS MESİRE ALANI YENİLENİYOR


 

Haber Merkezi

 

Akdeniz Belediyesi, her yaş ve kesimden ilçe sakininin, ailecek piknik yapmak ve dinlenip temiz hava almak için tercih ettiği Karacailyas Futbol Sahası ile Deli Çay’ın arasında yer alan mesire alanında kapsamlı yenileme başlattı.

Akdeniz Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, yaklaşan ilkbaharla birlikte, parklar, yeşil alanlar ve vatandaşların ailecek uğradıkları mesire yerlerinde yenileme, bakım ve onarım çalışmalarını hızlandırdı.

Ekipler, son olarak Karacailyas Mahallesi’nde bulunan ve özellikle yaz aylarında vatandaşların uğrak mekânı olan korulukta çalışma başlattı. Deli Çay’ın hemen yanında bulunan yeşil alandaki ağaçları budayıp çimleri biçen ve genel temizlik çalışması yapan ekipler, mesire alanında bulunan oturma gruplarını da yeniledi.

Yeni masalar konuldu, spor aletleri ile oyun grupları yenilenecek

Zaman içinde zarar gören, ancak kullanımı mümkün olan oturma gruplarını da tadilattan geçirip boyayan park ve bahçeler müdürlüğü ekipleri, piknikçi aileler için de ormanlık alana yeni piknik masaları yerleştirdi.

Karacailyas Spor Tesisi’nin önümüzdeki günlerde başlayacak olan yenilenme projesiyle birlikte, ayrıca her yaş ve kesimden vatandaşın ilgi gösterdiği mesire alanında mevcutta bulunan spor aletleri ve çocuk oyun grupları da yenileriyle değiştirilecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA