NORMALLEŞME SİNYALLERİ SOKAKLARI HAREKETLENDİRDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NORMALLEŞME SİNYALLERİ SOKAKLARI HAREKETLENDİRDİ!


 

Hükümetin Mart ayı itibariyle normalleşmeye dönüleceğini açıklaması ile haftasonu uygulanan sokağa çıkma yasağı sokaklarda hareketli görüntülerin oluşmasına neden oldu.

HEDİYE EROĞLU

 

Dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle haftasonu uygulanan 2 günlük sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Mersin'de de yer yer caddeler ve sokaklar boşalsa da hükümetin Mart ayı itibariyle normalleşmeye dönüleceğini açıklaması ile hareketli görüntüler ortaya çıktı.

Özellikle ekmek alma ve markete gitme bahanesi ile sokakları dolduran yurttaşların yanı sıra Suriyeli göçmenlerin de çarşıda gezintiye çıktığına dair görüntülerin kaydedildiği Mersin’de, yeni tip koronavirüs Covid-19’a karşı yürütülen mücadele için tehlikeli görüntüler ortaya çıktı. 

Çalışma zorunluluğu olanlar ve genelgeyle izin verilenlerin de dışarıda olduğu kentte, güvenlik güçleri kentin belirli noktalarında uygulama noktaları oluştururken, araçları tek tek durdurarak, vatandaşların neden dışarı çıktığını sordu. Sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olan vatandaşlar kontrollerden sonra yoluna devam ederken, izni olmayan vatandaşlara da para cezası makbuzu düzenlenerek evine gönderildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA