İKİNCİ BAHARA ‘EVET’ DEDİLER | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İKİNCİ BAHARA ‘EVET’ DEDİLER


 

Mersin’in Toroslar ilçesinde yaşayan Barışkaner ve Bayraktar çifti, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’ın kıydığı nikahla ikinci baharlarına ‘evet’ dedi.

Mersin'in Toroslar ilçesinde yaşayan Barışkaner ve Bayraktar çifti, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın kıydığı nikahla ikinci baharlarına ‘evet’ dedi.

2020 yılında 2 bin 157 çiftin nikah akitlerini gerçekleştiren Toroslar Belediyesi, yeni yılda yeni bir hayata merhaba diyen Barışkaner ve Bayraktar çiftinin mutluluklarına ve heyecanlarına da ortak oldu.

Toroslar Belediyesi Nikah Salonu'na ikinci bahar şarkısıyla giren çift, Başkan Yılmaz'ın kendileri için hazırlattığı gelin buketi ve pankartı görünce mutluluğunu gizleyemedi. Pandemi kurallarına uygun olarak yapılan nikah törenine çiftin ailesi ve yakınları katıldı.

Nikah sırasında Başkan Yılmaz, damat Cumali Barışkaner'e "Evlenme isteğinizi sorayım mı?" diyerek, esprili bir şekilde hitap ederken, damat Barışkaner'in heyecanı ise gözlerden kaçmadı. Barışkaner, evet cevabını; "Dünyaya bir daha gelsem bir daha evlenirim Arzu hanımla" diyerek yanıtladı.

 

"AİLE DEMEK, TOROSLAR DEMEK"

Nikahın ardından evlilik cüzdanlarını çifte takdim eden Başkan Yılmaz, ikinci baharlarını yaşayan çifte mutluluklar dileyerek; "Gönlü ve ruhu genç çiftimizin nikahlarını kıyarak mutluluklarını paylaştık. Bizlere bu anı ve güzelliği yaşattıkları için teşekkür ederiz. Kendilerine, sağlıklı, mutlu ve sevdikleriyle beraber uzun bir ömür diliyorum" dedi.

 

"BU MUTLU GÜNÜMÜZ, BAŞKANIMIZIN SÜRPRİZİYLE TAÇLANDI"

Mutluluğa evet diyen çift ise Başkan Yılmaz'a teşekkür ederek; "Toroslar Belediyemizin nikah salonunda çok güzel bir kutlamayla karşılaştık. İkinci baharımızı yaşıyoruz ve çok mutluyuz.  Başkanımıza ve değerli ekibine ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadılar" ifadelerini kullandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA