MERSİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE GÖREV DEĞİŞİMİ


 

Mersin İl Sağlık Müdürlüğü görevine, Opr. Dr. Emrah Ceviz getirildi.

10 Kasım 2017 tarihinden bu yana Mersin İl Sağlık Müdürlüğü görevini sürdüren Sinan Bahçacı, görevini Emrah Ceviz’e teslim etti. Devir teslim töreninde konuşan Bahçacı, “Yaklaşık 3,5 yıl önce devraldığım ve şerefle sürdürdüğüm görevimden bugün itibarı ile ayrılıyorum. Bu süre zarfında çalışma arkadaşlarımla birlikte Mersin halkına sağlık alanında güzel hizmetler sunduk. Mersin gerçekten çok güzel bir şehir. Burada çok güzel dostluklar edindim. Nihayetinde bu bir bayrak yarışı. Eminim ki, görevi devrettiğim arkadaşım hizmet bayrağını daha ileriye taşıyacaktır. Bu süreçte birlikte görev yaptığım arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

İl Sağlık Müdürlüğü görevini devralan Emrah Ceviz ise Mersin’in sağlığına yaptığı katkılardan dolayı Bahçacı’ya teşekkür ederek, “Bu kutlu hizmet yarışında sizden devraldığım bayrağı daha ileriye taşımak ve Mersin halkına sağlık alanında en iyi hizmeti sunmak için elimden geleni yapacağım. Değerli meslektaşıma da bundan sonraki görevinde başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

 

OPR. DR. EMRAH CEVİZ KİMDİR?

1980 yılında Kütahya/Tavşanlı doğumlu Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Opr. Dr. Emrah Ceviz, Ankara, Çankırı, Adana’da hekimlik yaptıktan sonra 2018 yılında Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde Daire Başkanı olarak görev yaptı. 2019 yılından bugüne Adana Kamu Hastaneleri Başkanlığı görevini sürdürdü.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA