BÖLGE MÜDÜRÜ AKDUMAN ERDEMLİ ORMANCILIK FAALİYETLERİNİ İNCELEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÖLGE MÜDÜRÜ AKDUMAN ERDEMLİ ORMANCILIK FAALİYETLERİNİ İNCELEDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdür Kenan Akduman, Silvikültür Şube Müdürü Dr.Hakan Keleş, Orman Zararlıları ile Mücadele Şube Müdürü Veysel Önen, Erdemli Orman İşletme Müdürü Murat Körlü, müdür yardımcısı, şefler ve orman muhafaza memurları ile birlikte Erdemli’de ormancılık faaliyetlerini inceledi.

Tömük Orman İşletme Şefliğinde 2013 yılında tesis edilen endüstriyel ağaçlandırma sahasında meydana gelen kurumalar ile ilgili incelemelerde bulunan Bölge Müdürü Akduman, 62 hektar sahayı inceleyerek toprak profiline, farklı bakılardaki kızılçam fertlerine bakarak kurumaların nedenlerini araştırma talimatı verdi. Laboratuvar ortamında incelenmek için fertler üzerinden örnekler alındı.

Alata Orman İşletme Şefliğinde sıklık bakımına konu 24 hektar sahayı inceleyen Bölge Müdürü Akduman, açılan bakım patikalarının uygun olduğunu, sıklık bakımına konu sahalara zamanında girilerek meşcere stabilitesinin korunması gerektiği ve üretilen emvallerin standardizasyona uygun olduğunu ifade etti.

Alata Orman İşletme Şefliğinde 30 hektar fıstık çamı sahasında bakım çalışmaları ve kozalak verimine yönelik budama faaliyeti incelenerek program bitirildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA