İLK YARI TEK GOLLE KAPANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İLK YARI TEK GOLLE KAPANDI


 

Haftanın en ilginç karşılaşması olan Erokspor – İçel İdman Yurdu karşılaşması yoğun kar yağışına rağmen gecikmeli olarak başladı. İlk yarı ev sahibi ekibin 20. dakikada attığı gol ile kapandı.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3. Lig 3. Grup’ta 21’inci hafta kapsamında İçel İdman Yurdu - Erokspor maçı 2,5 saat sonra gecikmeli olarak başladı.

İstanbul’da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle maçın oynanacağı Esenler Stadyumu’nu beyaza bürüdü. Yüzlerce kişinin çalışma yaparak maç saatine yetiştirmeye çalıştığı stadyumdaki görüntüler, “Burada nasıl maç oynanacak?” tepkisine neden oldu.

Takımlar konuyla ilgili yetkililerle görüşme yaparken Kırmızı Lacivertliler duruma isyan etti. Konuyla ilgili kulübün resim sayfasından yapılan paylaşımda, “Takımımız statta hazır. Saat 12:00 itibariyle takımımızın ısınmaya çıkması gerekiyor ama stat uygun değil. Takımımız soyunma odasında soğukta bekliyor. Esenler Erokspor sıcak tesislerinde maç saatini bekliyor. Ayrıca maçtan 1 saat önce girilmesi zorunlu olan esame listesinin de süresi geçti. Bakalım TFF neye karar verecek?” denildi.

 

BUNUN ADI SKANDAL

Stadyumda maçın oynanacağı saate kadar kar temizleme çalışmaları sürdürülürken, önce maçın ertelendiği haberi geldi. Bir süre sonra maçın yeniden oynanması ile ilgili karar alınınca ekipler temizlemeye kaldığı yerden devam etti. Gün içinde alınan bu iki çelişkili karar İçel İdman Yurdu cephesinden büyük tepki gördü. Stadyumda saatler boyunca kar temizleme çalışmalarının bitmesini ve maçın oynanmasını bekleyen İçel İdman Yurdu kafilesi karşılaştıkları bu skandal karşısında isyan etti.

Rakibi Erokspor’un maç saatini stadyumun hemen yanıbaşındaki tesislerde beklemesi, hakemlerin ve ambulansın maçı erteledikten sonra yeniden stadyuma dönmesi, skandalı farklı  boyutları ile gözler önüne serdi.

 

EV SAHİBİ ÖNE GEÇTİ

Yaklaşık 2,5 saatlik bekleyişin ardından maçın oynanmasına karar verildi ve hakemler sahaya çıktı. Haftanın en ilginç karşılaşmasında 25 dakika geride kalırken ilk yarının 20. Dakikasın da ev sahibi 1-0 öne geçti. Soğuk ve gergin ortamda oynan maç ev sahibinin baskılı oyunu ile sürdü.

İLK YARI SONA ERDİ

Diğer maçlarda olduğu gibi tutuk bir oyun sergileyen İçel İdman Yurdu, rakip sahada çoğalamayınca ilk yarı Erokspor'un attığı tek golle 1-0 sonuçlandı. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA