KENDİNİ AKLAMAK İÇİN RÜŞVET Mİ VERDİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KENDİNİ AKLAMAK İÇİN RÜŞVET Mİ VERDİ?


 

Mersin’de babaları S.D.’den, kendilerine yıllarca cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olan yaşları 28 ile 34 arasında değişen 3 kız kardeşin davasında şok bir gelişme yaşandı. Kızlar tutuksuz yargılanan S.D’nin yargılama aşamasında kendini aklamak için rüşvet verdiği iddiasında bulunarak, mahkemeye delil sundu.

HEDİYE EROĞLU

 

Türkiye genelinde infiale neden olan Mersin'de babaları S.D.'den, kendilerine cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla şikayetçi olan yaşları 28 ile 34 arasında değişen 3 kız kardeşin davasında şok bir gelişme yaşandı.

Mersin 3. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dün görülen davasında kızlar, tanıklardan birinin daha sonra kendilerine ulaşıp sanık baba S. D’nin bir yerlere para yedirdiğini itiraf eden bir mektubu CİMER’e yolladıklarını söyleyerek, mahkemeye bu mektubu sundu.

Mahkeme heyeti mektubu okutarak, tanığın tekrar dinlenip dinlenmemesini sordu. Müşteki avukatları tanığın tekrar dinlenmesini istediklerini belirtirken, sanık avukatları bunun davayı uzatacağını söyleyerek karşı çıktılar. Ancak hakim tanığın zorla getirilip dinlenmesine karar verdi ve duruşma 31 Mart’a ertelendi.

 

“İSTİSMARCILARI ADALETİN ÖNÜNE ÇIKARIN”

Davayı takip eden Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği (UCİM), duruşma sonrası basına yaptığı açıklama ile adalet çağrısı yaptı. UCİM Genel Başkanı Saadet Özkan, 2Biz bu mücadeleye ülkenin her yerinde devam edeceğiz. Çocukken istismara uğrayan 3 kız kardeşin hukuk mücadelesi için buradayız Sözde ahlaksız ve alçak baba çocuklarına yıllarca istismarda bulundu, her türlü çirkinlikle karşı karşıyayız. Bu kızlar bu ülkede hem kendilerinin hem de başka çocukların hayatını kurtarıyorlar. Biz mahkeme heyetinden adil bir karar bekliyoruz. Ülkemizdeki tüm çocuklara sesleniyorum; istismarcıları adaletin önüne çıkarın. Aranızdan bu alçakları ayrık otu gibi temizleyin. Bunlar bu milletin içine sızmış vatan hainleridir. Mücadelemize hep birlikte devam edeceğiz ve çocuklarız koruyacağız. Kaybetmekten korkanlar değil mücadele edenler kazanırlar. Kanımızın son damlasına, nefisimizin yettiği yere kadar istismarcılarla mücadele edeceğiz ve çocukların huzurlu bir hayat yaşamasını sağlayacağız” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA