GALİBİYET İSTİYORLAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GALİBİYET İSTİYORLAR


 

Yarın oynayacağı Esenler Erokspor maçına ayrı bir önem veren İçel İdman Yurdu’nda tek düşünce 3 puan!

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’ncü Lig 3’ncü Gurupta zirve hesapları yapan İçel İdman Yurdu, ikinci yarıya kötü bir giriş yapınca hesapları değişti. İkinci yarı oynadığı 3 karşılaşmadan sadece 1 puan alabilen Kırmızı Lacivertli ekip, Çarşamba günü oynayacağı Esenler Erokspor maçına ayrı bir önem veriyor. Maçın son idmanını Koray Aydın Stadyumunda yapan Kırmızı Şeytanlar idmana tam kadro çıktı.

 

TİRYAKİ İDDİALI

İdman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan yeni teknik adam Cüneyt Tiryaki, 3 puandan başka düşüncelerinin olmadığını söyledi. Tiryaki, “Kupaya giden 2 tane yol var. Birincisi ligi birinci bitirmek, ikincisi ise Play-Off’lardan kupaya uzanmak. Biz tabiki öncelikli olarak birincisine var gücümüzle sarılacağız. Ona ulaşamazsak Play-Off’u kaçırmadan çalışacağız. Bu yolda da Çarşamba günü oynayacağımız Erokspor maçından 3 puanla ayrılmak istiyoruz.

 

“ARTIK KAYBETMEK İSTEMİYORUZ”

Gerçekten şampiyonluğa oynayan bir takımın 3 haftada kaybettiği 8 puan çok önemli bir kayıp. Artık kaybetmek istemiyoruz. Buna mutlaka bir dememiz lazım. Erokspor maçı bir fırsat maçı. Hem sıralama bizim önümüzde olması hem Somaspor ile puan farkının açılmaması hem de ikinci yarıdaki kötü gidişatı dur dememiz için çok önemli bir müsabaka. Oyuncularımızda bunun kıymetini biliyor. İstanbul’dan istediğimiz netice ile dönmek istiyoruz.

 

“DAHA SERT BİR HAVA BİZİ BEKLİYOR”

Mersin’deki iklim koşullarının tam tersi bir iklim bizi bekliyor. Şu anda buraya göre daha sert bir hava bizi bekliyor. Bahane üretmeden, mazeret üretmeden inşallah bu müsabakada var gücümüzde savaşarak, kalitemize yakışır bir oyun oynayarak galip gelmek istiyoruz. Eksikler takım katıldı. Tam kadro çalışıyoruz. Buradan mutlaka puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA