MERSİN İÇİN SARI UYARI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN İÇİN SARI UYARI!


 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden yapılan son değerlendirmeler sonucu Mersin’de 16-17 Şubat tarihleri için sarı uyarı yapıldı! Uyarıda; “Doğu Akdeniz’de kuvvetli yağışlara dikkat!” denildi.

GİZEM EKİCİ

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) tarafından yapılan son değerlendirmelere göre ülkemiz genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, kıyılar ile bir çok ilde yağış bekleniyor.

Bu kapsamda Mersin içinde 16-17 Şubat tarihlerine yönelik sarı uyarı yapan Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün açıklamasında kuvvetli yağışa karşı dikkatli olunması çağrısı yapıldı.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Doğu Akdeniz’de beklenen yağışların Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş çevreleri ile Mersin’in doğu, Hatay’ın batı ilçelerinde kuvvetli (21-75 kilogram metrekare) sağanak ve kıyı kesimlerde yer yer gök gürültülü sağanak yağış, rakımı 800 metre ve üzeri yerlerde ise yoğun kar yağışı şeklinde olması bekleniyor. Kuvvetli yağışların oluşturabileceği ulaşımda aksamalar, su baskını yıldırım yükseklerde buzlanma ve don olayı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA