MTOSB BAŞKANI TEKLİ’DEN, ÇUKUROVA BASKETBOL AİLESİ’NE ZİYARET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MTOSB BAŞKANI TEKLİ’DEN, ÇUKUROVA BASKETBOL AİLESİ’NE ZİYARET


 

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (MTOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli, Mersin Yenişehir Belediyesi Çukurova Basketbol Kulübü’nün (ÇBK) tesislerini ziyaret etti.

Haber Merkezi

 

ÇBK Genel Koordinatörü Ender Ünlü tarafından karşılanan Tekli, tesisin yönetim, dinlenme ve spor katı bölümlerini gezdi. Ünlü'nün yapı hakkında bilgiler verdiği Başkan Tekli, "Böylesine önemli bir yatırımın Mersin'e kazandırılmasından son derece mutluluk duydum. Bizler de Mersin iş dünyası olarak, güzide kulübümüze gerekli desteği vermeye hazırız. Mersin'in bir spor kenti olduğu düşünüldüğünde, Çukurova gibi başarılı takımlarımızın artması bizi daha çok memnun edecektir. İnanıyorum ki bu yolun liderliğini Çukurova Basketbol yapacaktır" dedi.

 

Genel Koordinatör Ünlü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Mersin'in her kesimine mensup kişileri yanlarında görmek istediklerini kaydederek, Tekli'ye teşekkürlerini iletti.

 

Ziyaretin son bölümünde parkeye ayak basan Tekli, serbest atış çizgisinden bulduğu basketlerle, basketboldaki hünerlerini sergiledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA