KAVGA BÜYÜYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAVGA BÜYÜYOR!


 

Tarsus’ta mevcut belediye yönetimini yok sayarak politika yürütmeye çalışan Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e, Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’dan sert hamle geldi!

HEDİYE EROĞLU

 

CHP’de sular durulmuyor! Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile İl Başkanı Adil Aktay’ın, teşkilata yönelik baskıları özellikle Tarsus ile yaşanan gerilimin büyümesine neden oluyor!

31 Mart seçimlerinden buyana gerilimin tırmandığı CHP’de muhalefetin sesini her geçen gün yükseltmesi sonucu gerilim tırmanırken, genel merkezin müdahil olması ile geçtiğimiz hafta il başkanlığında milletvekilleri ve belediye başkanları bir araya gelmişti.

Bu buluşmada kavgalı Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın biraraya gelmesi dikkat çekerken, sonrasında yaşanlar uzlaşı sağlanamadığını ortaya koydu.

Tarsus’ta Başkan Bozdoğan’ı dışlayarak uygulamalara imza atmakla eleştirilen Mersin Büyükşehir Belediyesi pek çok defa eleştiri oklarının hedefi olurken bu duruma tepkisiz kalmayan başkandan yeni bir hamle geldi.

Başkan Bozdoğan Tarsus Belediye tesisleri içerisinde ilçeye hizmet veren, Mersin Büyükşehir Belediyesine bağlı İtfaiye, MESKi ve Cenaze hizmetleri birimlerinin boşaltılmasını yazılı olarak istedi.

Bu konu vatandaşlar tarafından “Haluk Bozdoğan Mersin Büyükşehir Belediyesinin dolayısıyla Vahap Seçer’in dalını budağını kesiyor” yorumlarına sebep oldu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA