SEVGİLİLER GÜNÜNDE KAVUŞTULAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SEVGİLİLER GÜNÜNDE KAVUŞTULAR


 

Nijerya açıklarında, kaçırılan ve 21 gün esir tutulduktan sonra kurtarılan 15 Türk denizciden Tarsuslu Halil Gülçür, ailesine kavuştu. Zeynep Gülçür’ün ağlayan kocasının gözyaşlarını eliyle silmesi herkesi duygulandırdı.

23 Ocak'ta Nijerya'nın Lagos kenti açıklarında korsanlar tarafından kaçırılan 15 Türk denizci 21 gün esir kaldıktan sonra kurtarıldı. Türk denizcilerden biri olan Halil Gülçür’de memleketi Mersin’in Tarsus ilçesine gitmek için İstanbul’dan uçakla Adana Havalimanına geldi. Gülçür’ü, eşi Zeynep çocukları Berke (18) ve Beste Gülçür (10) karşıladı. Zeynep Gülçür, yolcu bekleme salonunda eşinin boynuna sarılıp hasret giderdi. Daha sonra oğlu Berke ve kızı Beste de babalarına sarılıp hasret giderdi. Baba Gülçür, çok mutlu olduğunu kaçırılmada önce 6 aydır da ailesini görmediğini bu nedenle çok zor olduğunu söyledi.

 

“DOĞUM GÜNÜMDE KURTULDU, SEVGİİLER GÜNÜNDE KAVUŞTUM”

Eşine sarılıp gözyaşlarına boğulan, kocası da ağlayınca elleriyle onun gözyaşlarına silen Zeynep Gülçür, “Kaçırılınca çok korktuk ancak kurtulduğu için çok mutluyum. Eşimin kurtulma haberini doğum günümde aldım, Sevgililer Gününde de onunla olan hasretim bitti yanımıza geldi. Bu nedenle çok mutluyum yardım eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Kızı Beste Gülçür ise babasını çok az gördüğünü anlatarak, “Babam geldiği için çok mutluyum. Ben zaten babam dışarıda çalıştığı için onu çok göremiyordum. Kaçırılınca da çok üzüldüm. Geldiği için çok sevinçliyim” diyerek ağlayıp babasına sarıldı. Beste Gülçür, babasına sarılıp onu bir an olsun bırakmadı. Gülçür ailesi Türk Bayrağı asılı otomobil ile memleketlerini gitti. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA