PUANSIZ DÖNDÜ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PUANSIZ DÖNDÜ


 

ALİ ŞANLI

 

Türkiye Kadınlar Basketbol Liginde Mersin Üniversitesi Mersin Büyükşehir Belediyesi takımı deplasmanda haftalar sonra kaybetti. Yalova’da Yalova VİP ekibiyle karşılaşan Mersin’li kadınlar karşılaşmayı 62-59 kaybetti Baştan sona çekişmeli geçen maçta ilk periyodu 9-4 kaybetti. Her iki takımında maçın başlarında sayı bulmakta zorlandı.

İlk periyotta ev sahibi ilk periyotta olduğu gibi maça arzulu başladı. Dakikalar ilerledikçe ev sahibinin baskılı oyununa karşılık veremeyen  Mersin temsilcisi devre arasına geride  girdi 28-21. İkinci yarıya bu defa hızlı başlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi oldu. 3.periyod sonunda öne geçen Mersin temsilcisi 37-33 öne geçti. Maçın son periyotu tam anlamı ile nefesleri kesti. Maç her iki takımada gitti geldi. Dengeli geçen son periyod sonunda normal süre 53-53 bitti.

Maçın uzatma bölümlerinde ev sahibi bulduğu 3 lük atışlarla öne geçerek karşılaşmayı 62-59 kazandı. Play-off yolunda önemli bir maçı kaybeden Mersin büyükşehir haftaya oynayacağı maçı kazanmak için sahaya çıkacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA