MERSİN EKO TURİZMDE İDDİALI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN EKO TURİZMDE İDDİALI


 

Odun Dışı Ürünler ve Hizmetler Daire Başkanı Özgür Balcı, Mersin Orman Bölge Müdürlüğünü ziyaret ederek, çalışmalar ile ilgili bilgi aldı ve faaliyetleri inceledi.

Daire Başkanı Balcı’ya; Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Fulin, ODÜH Şube Müdürü Muhammet Aslanhan, ziyaret edilen İşletme Müdürlüklerinde İşletme Müdürleri eşlik etti.

Erdemli’de bulunan odun dışı ürün işleme tesisi, Karga gediği Mesire Yeri ve Kösbucağı Bal Ormanında incelemelerde bulunan Balcı, Mersin İşletmesinde İsmail Çeşmesi A Tipi Mesire yerini, Tarsus’ta bulunan Baştepe Ekoturizm Alanı ve Karabucak Ekoturizm Alanı ile Beylicede Türkye’nin 2. büyük Defne İşleme Tesisinde incelemelerde bulundu.

Balcı, “Ormanlık alanların halkın hizmetine uygun daha kullanılabilir nefes alınacak yerler haline getirilmesi için yapılan çalışmaların artarak devam etmesi gerekmektedir" dedi.

Bölge Müdürü Akduman da “Çağın gereklerine uygun doğaya uyumlu olan halkın spor yapacağı dinlenebileceği mesire yerleri son derece önemli. Günümüzde değeri yeni fark edilen ekoturizm konusunda da Bölge Müdürlüğü olarak ön planda olmayı hedefliyoruz. Bu konuda ormanlarımız çok büyük potansiyele sahip ” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA