PANDEMİ NE OLDU? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PANDEMİ NE OLDU?


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “14 Şubat Sevgililer Günü” için hazırladığı dans gösterisiyle Mersinliler’e sürpriz yaptı. Ancak gösteri nedeniyle Kültür Park’ta kalabalık insan topluluğu pandemiye rağmen dans gösterisi için bir araya geldi. Tedbirlerin unutulduğu etkinlik halk sağlığını riske atarken, belediyenin sorumsuzluluğu tepki çekti.

Haber Merkezi

 

Mersin Büyükşehir Belediyesi, “14 Şubat Sevgililer Günü” için hazırladığı dans gösterisiyle Mersinliler’e sürpriz yaptı. Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın düzenlediği organizasyonun duyurusu yapılmadı. “14 Şubat Sevgililer Günü” için hazırlanan dans gösterisi Kültür Park içerisindeki Fenerbahçe Meydanı civarında gerçekleşti. Çimlerde oturup sevdikleriyle zaman geçiren Mersinliler önce müziğin sesini duydu, ardından sürpriz dans gösterisiyle yaşadıkları şaşkınlığı dakikalarca gizleyemedi.

Sevgililer Günü için Büyükşehir Belediyesi’nin Kültür Park’taki çimlere yerleştirdiği ‘sevgi’ temalı figürlerin etrafında oturan Mersinliler, dakikalar sonra karşılaşacakları sürprizden habersiz bir şekilde yakalandı. O sıralarda gösteri hazırlıkları sessiz sedasız başladı. Önce Büyükşehir Belediyesi temizlik görevlisi kostümlü dansçılar yürüyüş yolunu süpürmeye başladı. Ardından ellerinde çok sayıda kalpli balon taşıyan iki kişi gösterideki yerini aldı.

 

GÜZEL HAVA VE GÖSTERİ PANDEMİYİ UNUTTURDU

Ancak güzel havanın etkisi ile sahili dolduran çok sayıda vatandaş bu defa de dans gösterisi ile pandemiyi hiçe sayarak bir araya geldi. Tedbir ve kısıtlamalara rağmen müziğin sesini duyan Mersinliler yürüyüş yoluna baktıklarında bir kadın ve bir erkeğin sevgi dolu dansını izlemeye başladı. “Flash Mod” gösterisi adını taşıyan organizasyon art arda sürprizlerle sürdü. Müzik değiştikçe dans da değişti. Asıl sürpriz, temizlik görevlilerinin harekete geçmesiyle başladı. İzleyenlerin daha sonra temizlik görevlisi olmadığını anladığı dansçılar üzerlerindeki üniformaları çıkartıp dans etmeye başladı. İzleyenler de gösteriye alkışlarla eşlik etti.

 

GÖKYÜZÜNÜ BİR ANDA BİR SÜRÜ KALP SARDI

Gösterinin sonunda tüm dansçılar bir araya gelerek pankart açtı. Pankartta “Sevgililer Gününüz Kutlu Olsun” mesajı yer aldı. Başından beri gösterinin bir parçası olan baloncular ise ellerindeki kalp şeklindeki balonları gökyüzüne bıraktı. Kimi Mersinli dakikalarca alkışlarken kimi ise uçan balonlara el salladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA