SABİHA ÇİFTÇİ MTAL’YE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SABİHA ÇİFTÇİ MTAL’YE VERDİĞİ SÖZÜ YERİNE GETİRDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, söz verdiği Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine (MTAL), kitap ve okul için farklı sportif faaliyetlerin sözünü yerine getirdi.

Geçtiğimiz günlerde Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine bir ziyaret gerçekleştiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, ziyareti sırasında okul idaresinin yeni açtıkları kütüphane için talep ettiği kitap ve sportif faaliyetleri gerçekleştirmek için eksiklerinin giderilmesi için verdiği sözü tuttu.

Gençlerin hayallerine dokunan ve yön veren bir kurum olduklarının altını çizen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Çocuklarımıza okuma alışkanlığının yanında sportif ve gençlik faaliyetleri konusunda üzerimize düşen ne varsa yapmamız gerekiyor. Ülkemizin ve gençlerimizin gelişiminde yapılacak her türlü faaliyetin öneminin farkındayız. Türkiye genelinde tüm çocuklarımıza eğitim, kültür, sanat, spor ve teknoloji alanlarında destek vererek onlara kendilerini geliştirme imkanı sunmamız gerekiyor. Bu bağlamda Pilot okul olarak belirlediğimiz Sabiha Çiftçi MTAL’ye gençlik ve spor anlamında verdiğimiz sözleri yerine getirdik. Okula yaptığımız bakım onarım işlerini il müdürlüğümüz bünyesinde görev yapan atölye ekibimiz tarafından gerçekleştirdik. Ayrıca Okulun bahçesinde bulunan ve kullanılmayan prefabrik yapıyı çocuklarımızın gençlik anlamında faydalanmaları için Genç Ofise çevirmeyi düşünüyoruz. Bu okulu pilot okul olarak belirledik. Okul idarecileri ile yaptığımız görüşmelerde eğitim gören öğrencilerden oluşan Voleybol, Basketbol ve Hokey takımlarının oluşturulması konusunda kararlar aldık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız için Gençlik ve spor adına yapılması gereken ne varsa yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'in vermiş olduğu desteklerden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Sabiha Çiftçi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Fatma Has ise, "Gençlik ve Spor İl Müdürümüze öncelikle okulumuz öğrencileri için vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Okulumuza açtığımız kütüphanemiz için kitaplarımız, basketbol, voleybol sahalarımızın bakım onarımı ve yeni yapılan tenis kortumuz ile öğrencilerimiz için farklı sportif faaliyetler içinde destek olacağını söyleyerek bizleri mutlu eden Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir ve ekibine eğitime, gençliğe, spora vermiş olduğu destekten dolayı okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ediyorum." dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA