GÜLNAR’DA EBA DESTEK NOKTALARI KURULMAYA DEVAM EDİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR’DA EBA DESTEK NOKTALARI KURULMAYA DEVAM EDİYOR


 

Haber Merkezi

 

Gülnar İlçe Kaymakamı Yunus Emre Bayraklı, Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kadim, DenizBank Gülnar Şube Müdürü Tolga Türer, Ziraat Bankası Gülnar Şube Müdürü Eşref Oğuz Acarer ile birlikte Bereket Mahallesinde Şehit Cihangir Can İlk-Ortaokuluna kurulan EBA Destek noktasını ziyaret ederek, incelemelerde bulundular.

Koronavirüs salgını sürecinde EBA üzerinden devam eden eğitim ve öğretim faaliyetlerinin kesintisiz bir şekilde sürdürülebilmesi için hayata geçen uygulama ile öğrenciler, oluşturulan EBA sınıflarında derslerine online erişim sağlayabiliyor.

İlçenin 32 mahallesinde kurulan EBA destek sınıflarının internet erişimi olmayan çocuklar için önemli bir fırsat olduğunu belirten Gülnar Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar; "Pandemi nedeni ile çocuklarımız okullarına gidemediler. Evlerinden, uzaktan eğitimle derslerine devam ediyorlar. Bazı çocuklarımız ise evlerinde internet erişimi olmadığı için uzaktan eğitime katılamıyor. Bizler de İlçe Kaymakamlığımız, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz Koordinesinde Gülnar Belediyesi olarak EBA Destek Noktalarının kurulması için elimizden geldiğince desteklerimizi gösterdik. Bu önemli çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Öğrencilerimize başarılar diliyorum. İnşallah koronavirüs hastalığını hep birlikte yenerek yeniden çocuklarımız derslerine okullarında yüz yüze eğitimle devam ederler” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA