GÜLNAR’LI KADINLARDAN ASKERLERE BERE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÜLNAR’LI KADINLARDAN ASKERLERE BERE


 

Haber Merkezi

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülnar İlçe Başkanlığı ve Gülnar Belediyesi organizasyonuyla operasyon bölgesindeki Mehmetçiklere manevi destek sağlamak adına ilçe genelinde başlatılan proje kapsamında  gönüllü kadınlar tarafından örülen bereler askerlerimize gönderilmek için hazırlanıyor.

MHP İlçe Başkanlığında toplanan 150 adet bere,  üzüm, badem, ceviz, pekmez ve elmalar ile birlikte operasyon bölgesindeki askerlere gönderilecek.

Belediye Başkanı Alpaslan Ünüvar, MHP İlçe Başkanı Celal Kadim ve İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayşe Aydın, paketleme yapan MHP İlçe Kadın Kolları ve belediye personellerini ziyaret ederek, kolaylıklar dilediler.

Belediye Başkanı Ünüvar yaptığı açıklamada; “MHP İlçe Başkanlığımız ve Gülnar Belediyemiz tarafından organize edilen projemiz kapsamında Gülnar’lı kıymetli kadınlarımız tarafından örülen el emeği göz nuru bereler askerlerimize gönderilmek üzere hazırlanıyor. Askerlerimize destek amaçlı göndereceğimiz üzüm, badem, ceviz, pekmez ve elmaların yanında onların soğuktan korunmaları için inşallah berelerimizi de göndereceğiz. Emek vererek projemize destek veren Gülnar’lı kadınlarımıza ve tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. Allah askerlerimizin yar ve yardımcıları olsun” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA