“SİLİFKE’NİN YOLU AÇIK VE GÜZELLİKLERLE DOLU” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“SİLİFKE’NİN YOLU AÇIK VE GÜZELLİKLERLE DOLU”


 

Silifke Kaymakamı Namık Kemal Nazlı, “Silifke’nin paydaşları ile birlikte Silifke’nin gücünü ortaya koymak bizim işimiz. Silifke’nin sahibi hepimiziz. Vatandaşlarımız bu konuda rahat olabilirler. Silifke’nin yolu açık ve güzelliklerle dolu” dedi.

Nazlı, ilçedeki sivil toplum örgütü, siyasi parti, kurum ve kuruluş temsilcilerin katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, herkesin ortak noktasının Silifke olduğunu söyledi. Silifke'yi daha da güzelleştirmek ve ileriye taşımak için güç birliği oluşturacaklarını kaydeden Nazlı, "Marka olan Silifke isminin gerisinden geliyoruz. İsmi değil, Silifke’nin her yönüyle kendisi önde olmalı” ifadelerini kullandı.

Memleket için bir arada olmanın öneminden bahseden Nazlı, “Silifke için yapılacak çok şey var. Silifke’de hayat var. Silifke nefes alıyor. Silifke’nin çok güzel kaynakları var. Tarımı, turizmi, sanayisi her şey yerli yerinde. Bizler de yerel yönetimler olarak Silifke için yapılması gereken, gelişimi için yapılacak ne varsa onun için yoldayız. Uzun ama gelecek vaat eden bir yoldayız. Herkes görevinin bilincinde ve canla başla Silifke için çalışıyor. Çalışıyoruz ve daha da çok çalışacağız. İmkanlarımız yeter artar bile. Silifke, Silifke’ye yeter. Silifke’nin paydaşları ile birlikte Silifke’nin gücünü ortaya koymak bizim işimiz. Sahipsiz Silifke ismi hoşuma gitmiyor. Silifke sahipsiz değildir. Silifke’nin sahibi hepimiziz” diye konuştu. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA