KADER MAÇI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADER MAÇI!


 

Bugün evinde ligin en kritik maçına çıkacak olan İçel İdman Yurdu, Isparta 32 Spor’u yenmesi halinde zirve yarışını ileriye taşıyacak. İçel ekibi kaybetmesi durumunda ise şampiyonluk şansını zora sokacak.

ALİ ŞANLI

 

TFF 3’ncü Lig 3’ncü Gurupta zirve yarışı veren İçel İdman Yurdu, bugün sezonun en kritik maçına çıkıyor. Lider Somaspor’un 4 puan gerisinde 3’ncü sırada bulunan Kırmızı Lacivertli ekip evinde Isparta 32 Spor takımını konuk edecek. Mutlak 3 puan için sahaya çıkacak olan Kırmızı Şeytanlar kazanması halinde zirve yarışı diğer haftalara taşınacak. Kaybetmesi durumunda ise şampiyonluk şansını zora sokacak.

Devre arası transfer döneminde 9 oyuncu ile yollarını ayıran, 8 yeni oyuncuyu kadrosuna katan İçel İdman Yurdu Isparta maçına 3 santraforundan yoksun çıkacak. Santrafor oynayan Hakkı Tosun Sarı kart cezalısı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Kış transferinde takıma katılan Fatih Şerifoğlu çıktığı ilk idmanda burnu kırıldığı için oynayıp oynamayacağı maç saati belli olacak. Yine devre arası takıma katılan Emre Tekin Pınar ise Covid-19 testi pozitif çıktığı karantinada olduğu için Isparta maçında forma giyemeyecek.

İçel İdman Yurdu Isparta 32 Spor maçı bugün saat 13.00’da Mersin Stadyumunda oynanacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA