KENT KİLİTLENDİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KENT KİLİTLENDİ!


 

Artık kentin hemen hemen her noktasında yaşanan trafik zulmü ve mağduriyeti son olarak Göçmen Kavşağı’nda ki görüntü ile gözler önüne serildi! Tıkanan trafikte uzun bekleyişe maruz kalan vatandaşlar özellikle kentin doğu-batı yönündeki trafik akışının rahatlatılması için yetkililere acilen harekete geçme çağrısı yaptı!

HEDİYE EROĞLU

 

Mersin’de trafik yükü her geçen gün artarken haftasonu yasaklarına saatler kala Cuma akşamı çekilen bir fotoğraf kentin geldiği son hali gözler önüne serdi!

Kentin trafik akışı ağırlıklı doğu-batı arasında yaşlanırken Yenişehir ve Akdeniz bu güzergahtaki trafik tıkanmaları ile saatlerce süren bekleyişlere sahne olmaya başladı.

Bu durum Cuma akşamı Yenişehir ilçesindeki Göçmen Kavşağı’nda trafiğin kilitlenmesine nende oldu.

4 yönlü kavşakta hiçbir yöne hareket dilemez hale gelinince uzun kuyruklar ve bekleyişlere maruz kalan sürücüler duruma isyan etti. Öncelikle doğu-batı yönlerinde trafiği rahatlatacak ışık ve kavşak düzenlemeleri başta olmak üzere Büyükşehir Belediyesi ve Karayollarını göreve çağıran sürücüler, acilen harekete geçilmesi için çağrı yaptı.

Göçmen Kavşağı öne çıksa da artık kentin hemen hemen her noktasında yaşanan trafik zulmü ve mağduriyeti ‘marka kent’ olarak tanımlanan Mersin söylemlerinin anlamsızlığını da bir kez daha gözler önüne serdi! 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA