İÇEL UYUM SÜRECİNDE | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İÇEL UYUM SÜRECİNDE


 

Teknik direktör değişimi yaşanan İçel İdman Yurdu’nda uyum sürecinin aşılması ile başarı çıtasının yükselmesi hedefleniyor.

ALİ ŞANLI

 

Misli.com 3. Lig 3. Grup 20. Hafta karşılaşmaları kapsamında yarın Isparta 32 Spor ile karşılaşacak olan İçel İdman Yurdu, hazırlıklarını sürdürürken Kulüp Basın Sözcüsü Halim Yiğit, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Mersin Stadyumu’nda yapılan idmanı takip eden gazetecilerle bir araya gelen Yiğit, yeni döneme dair bilgiler verdi.

 

UYUM SÜRECİNİ AŞTIKTAN SONRA…

İlk olarak teknik direktör değişimine ilişkin açıklamalarda bulunan Halim Yiğit, “Geldiğimiz nokta itibariyle Teknik Direktörümüz İbrahim Baş ile yollarımızı ayırdık. Hocamıza verdiğimiz emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Elinden gelen çabayı gösterdi. İbrahim hoca, kulübün önünü açmak, şampiyonluk yolunda katkı sağlamak amacıyla karşılıklı görüşerek yollarımızı ayırdık. Kendisine kariyerinde başarılar diliyorum.

Yeni hocamız Cüneyt Tiryaki. Takımı şampiyonluğa götürecek potansiyeli var. Takım kalitemiz, futbolcu kalitemiz iyi. Ara dönemde kaliteli oyuncuları kadromuza kattık. Uyum sürecini aştıktan sonra ipi göğüsleyen taraf biz olacağız” dedi.

 

“HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK”

Takımın durumu ile ilgili ise kadro kalitesi olarak ligin en iyi takımı olduklarını vurgulayan Halim Yiğit, “Mersin’in tarihi, Mersin’in futbol geçmişi yüz yıllık tarihe dayanıyor. Bulunduğumuz grupta Karşıyaka dışında diğer takımların bizim kadar futbol geçmişine sahip olmadıklarını görüyoruz. Zorlu iki maçımız var. Isparta ve Erokspor kader maçlarımız. Oyuncularımızla, teknik heyetimizle bunun bilincindeyiz. Hedefimiz 2 maçta 6 puan. Zaten aksi durumla karşılaşırsak şampiyonluk yolunda ağır bir yara almış olacağız. Biz onu düşünmüyoruz. Biz iki maçta 6 puanla hedefimize tam gaz ilerleyeceğimizi düşünüyoruz. Umarız başarılı oluruz. Hedefimiz şampiyonluk. Taraftarımızın bizlere güvenmesini, desteklerini artırmasını istiyoruz. Taraftarımız merak etmesin, sezon sonunda istediğimiz yer ulaşacağız. Yola biz bu parolayla çıktık” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA