İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞ MAKİNESİ OPERATÖRLERİNE EĞİTİM VERİLDİ


 

Haber Merkezi

 

Mersin Orman Bölge Müdürlüğü 2021 yılı eğitim seminer programının 3’üncü sırasında bulunan iş makineleri operatörlerine yönelik eğitim Makine ve İkmal Şube Müdürlüğünce, Anamur, Bozyazı, Gülnar ve Mut Orman İşletme Müdürlükleri Anamur’da, Erdemli Mersin, Silifke ve Tarsus Orman İşletme Müdürlükleri ise Mersin’de operatörlerin katılımı ile gerçekleştirdi.

Eğitim seminerlerine Mersin Orman Bölge Müdürü Kenan Akduman, Anamur ve Mersin İşletme Müdürleri ile İşletme Müdür Yardımcıları katıldı.

Eğitim başlamadan önce 2020 yılında en çok çalışma yapan dozer ve büyük ekskavatör için Gülnar Orman İşletme Müdürlüğüne ait operatörlere, greyderde Tarsus Orman İşletme Müdürlüğü operatörlerine ve mini ekskavatörde Mersin Orman İşletme Müdürlüğü operatörlerine, Bölge Müdürü ve Makine ve İkmal Şube Müdürünce, Mersin ve Anamur İşletme Müdürleri ile Atölye Şefi Bülent Demirci tarafından teşekkür belgeleri verildi.

Eğitim Seminerinde iş makinelerin teknik özellikleri, bakım önlemleri, makinelerin doğru, ekonomik ve emniyetli kullanım özellikleri, teknik yapısı ve sistemleri, arıza belirtileri, özelliğine göre enerji tasarrufu ve iş güvenliği konularında Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun yönetiminde, Tamir ve Bakım Atölye Şefi Bülent Demirci ve seyyar tamir ekip ustalarınca eğitim verildi. Ayrıca 28 Orman Bölge Müdürlüğü arasında dozer, greyder ve ekskavatörde 1’inci olmalarında, yaptığı özverili, gayretli ve nitelikli çalışmalardan dolayı Makine Mühendisi Bülent Demirci ile Makine ve İkmal Şube Müdürü Mehmet Tosun’a, Bölge Müdürü Kenan Akduman tarafından Teşekkür Belgeleri verildi.

Bölge Müdürü Akduman “Kurumumuzun her meslek dalında çalışan personeline meslek alanları ile ilgili konularda yetiştirilmesi için eğitimler düzenlemektir. Eğitim bizim için çok önemlidir. Amacımız arazide çalışan operatörlerin bilgi donanımlarını arttırmak, iş makinelerinin çalışma süreleri ile birlikte verimli ve güvenli çalıştırılması, enerji ve zaman tasarrufu sağlamaktır. Bu anlamda 2020 yılında Bölge Müdürlüğümüz, makine parkında bulunan  dozer, greyder ve ekskavatörlerin yıllık çalışma saati bazında 28 orman bölge müdürlüğü arasında 1.sırada tamamlanmasında emeği geçen personelimizi tebrik ediyor başarılarının artarak devam etmesini diliyorum" dedi.

Eğitimin son bölümünde makinelerle yol yapımları, şev kesimleri, toprak işlemeleri, hendek ve platform temizliklerinin nasıl yapılacağı hususunda uygulamalar yapıldı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA