VİRÜS SİYASETE ENGEL OLAMIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VİRÜS SİYASETE ENGEL OLAMIYOR!


 

Virüs mutasyon ile dünyayı tehdit etmeye devam ederken Mersin’de siyasiler propaganda yapmaktan geri durmuyor! AKP Kadın Kolları kongre yaparken, her fırsatta iktidarı eleştiren CHP de yasaklara rağmen sokakta siyasi propaganda yaptı!

HEDİYE EROĞLU

 

Yeni tip korona virüse karşı mücadele tüm dünyada devam ederken Türkiye’de kısıtlama ve tedbirlere rağmen halk sağlığını tehlikeye atan etkinlikler devam ediyor.

Salgında 3’üncü evre olarak mutasyonlu virüse karşı dünya adeta teyakkuza geçerken Türkiye’de siyasi parti kongreleri, siyasi propaganda çalışmaları hız kesmiyor.

 

AKP’DEN GENİŞ KATILIMLI KONGRE!

Virüse karşı büyük mücadele verilen illerden Mersin’de de sık sık rastlanan benzer görüntüler tepki çekiyor.

Son olarak Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Mersin İl Kadın Kolları Başkanlığı’nın 6.Olağan Kongresi geniş katılımla yapıldı. Kongreye Parti MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Şaziye Gündüz, Kadın Kolları Genel Merkez MKYK Üyesi Şule Uygur, Mersin Milletvekilleri Ali Cumhur Taşkın, Zeynep Gül Yılmaz ve Hacı Özkan ile Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak ve İl Başkanı Cesim Ercik ile Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ve il teşkilatı, il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkan ve teşkilatları, partililer ve vatandaşlar katıldı. Kongrede İl Kadın Kolları Baykanlığı’na Aysel Mavioğlu Öner yeniden seçilirken salonu dolduran kalabalık ‘virüs siyasete engel değil’ tepkisine yol açtı.

 

AKP’Yİ ELEŞTİREN CHP’DEN SİYASİ PROPAGANDA

Her fırsatta bu tür uygulamaları nedeniyle iktidarı eleştiren ana muhalefet partisi ise benzer çalışmalara imza atmaktan geri durmadı.

Sık sık iktidara yönelik sert çıkışları ile gündem olan CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır da, hafta sonu yasağa rağmen kentte siyasi propaganda çalışmalarına imza attı.

Çalışmalarını sosyal medyadan paylaşan Başarır, “İl dışındaki çalışmalarımızdan sonra, sabahın ilk saatlerinde Mersinimiz’e geldik. Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz ve Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer ile sokağa çıkma yasağında dar gelirli vatandaşlarımızı ziyaret edip, çocuklarımıza hediyelerini verdik” dedi.

Ancak Başarır’ın yasaklarda vatandaşa örnek olması gerekirken seçim çalışması sergilemesi ve ihtiyaç sahibi vatandaşların görüntülerini paylaşarak siyasi propaganda yapması da tepki çekti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA