EGE’NÝN ÝNCÝSÝ BODRUMDA HARÝKA BÝR TATÝL YAÞAYIN | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EGE’NÝN ÝNCÝSÝ BODRUMDA HARÝKA BÝR TATÝL YAÞAYIN


 

Haber Merkezi

 

Uzun süredir gerçekten dinlenebileceðiniz ve eðlenebileceðiniz bir zaman aralýðýna kavuþmayý bekliyor olabilirsiniz. Yorgunluk ve rutinler motivasyonunuzun düþmesine ve bir tatile ihtiyacýnýz olmasýný saðlamýþ olabilir. Böyle zamanlarda en iyisi bir boþluk yaratýp kendinize biraz vakit ayýrmak, eðlenmek, dinlenmek ve keþfetmektir. Size bunlarýn hepsini saðlayacak, çok profesyonel ve çok kaliteli bir otel gerekiyorsa sizi Ladonia Hotels Club Blue White bekliyor.

 

Ege'nin incisi Bodrum'da kendinize muhteþem bir vakit ayýrabilirsiniz. Bodrum, Muðla'nýn bir ilçesi olarak tüm dünya tarafýndan hayran olunan muhteþem bir doðaya sahip olmakla birlikte eðlence olanaklarý çok yüksek bir tatil merkezidir. Hiç durmayan ve hýzlý akan hayatý sayesinde her an için yapýlabilecek onlarca þey bulabilirsiniz. Ege'nin eþsiz denizi ve muhteþem güneþin misafir olduðu sýcak sahillerinin yanýnda 24 saat durmak bilmeyen eðlence ve inanýlmaz bir tarihi var. Gündüzleri denizin tadýný çýkarabilir ve bazý zamanlarýnýzý da þehrin muhteþem tarihini keþfetmeye ayýrabilirsiniz. Ladonia Club Blue White ile Bodrum tatilinin keyfini çýkartýn!

 

GECE HAYATI ÝLE DOYASIYA EÐLENÝN!

Sizin için hem kültürel hem de dinginlik yaþayabileceðiniz bir tatile dönüþürken muhteþem gece hayatý ile kendisi bir anda sýnýrsýz bir eðlencenin ortasýnda bulmanýz mümkün! Uzun süredir ihtiyacýnýz olan eðlence ve huzura ayný anda eriþebileceðiniz Bodrum, her yýl milyonlarca yerli ve yabancý turist tarafýndan ziyaret ediliyor. Ayný þekilde dünya turizm arenasýnda en iddialý konumlardan biri olan Bodrum, eþsiz doðasýyla tatil severleri büyülemeye devam ediyor. Ülkemizin bu muhteþem güzelliðinde uzun süredir ihtiyacýnýz olan tatili yapmayý düþünüyorsanýz sizin için en uygun destinasyonlardan biri Bodrum olacaktýr.

 

Birçok özelliðiyle yerli ve yabancý turistler tarafýndan tercih edilen Bodrum'un en önemli ayrýcalýklarýndan birisi de Ladonia Hotels Club Blue White oteldir. Bu otel size Bodrum'u keþfetmekte, Ege'nin harika denizinin tadýný muhteþem bir þekilde çýkarmakta ve Bodrum'un bitmek bilmeyen sýnýrsýz eðlencenin merkezi olan caddelerini tattýrmakta çok iyi bir rol oynuyor. Gün içerisinde gerçekleþtirebileceðiniz birçok etkinlik olan Bodrum'da tatlý yorgunluðunuzu atmak için ihtiyacýnýz olan ferah, geniþ ve konforlu odalara sahip. Odalarýn ve otelin her bir detayý özenle hazýrlanmýþ ve zevkle çizilmiþ çizgilerden oluþmakta. Modern ve þýk görünümü ile birlikte tecrübeli ve güler yüzlü personel kadrosuyla çok rahat edecek, kendinizi evinizde gibi hissedebileceksiniz. A la Carte restoraný ve ziyaretçileri anlayan, onlarýn isteklerine yanýt verebilen restoran þefi, muhteþem dünya mutfaðýný önünüze seren þefleriyle tam bir tatil mekâný haline geldi.

 

HER ÞEY DAHÝL OTEL ÝSTEYENLERE: LADONÝA CLUB BLUE WHÝTE

Otelin Aquapark'ý ve önünde bulunan büyük havuzu otelde geçirdiðiniz vakitte kendinizi özel hissettirecek. Birçok aktivite alaný olan barýn en sevilen yerlerinden biri de Snack Bar gibi gün içerisinde uðrayarak sizi baþka seviyelere taþýyacak bölgesi. Günlük sýkýcý bir hayattan sýyrýlýp modern ve keyifli bir tatille buluþabileceðiniz Ladonia Hotels Club Blue White misafirlerinin rahatý ve konforu için her türlü detayý düþünerek muhteþem bir iþ çýkardý. Gün içerisinde yaþayacaðýnýz tatlý tatil yorgunluklarýný otelin ferah ve geniþ odalarýnda 24 saat oda servisi hizmeti ile keyifle atabileceksiniz. Bu tür her þey dahil hizmet konsepti ile hizmet veren bu otel ihtiyacýnýz olan tüm ayrýcalýklara ayný anda sahip. Siz de tatilinizi Ege'nin incisi Bodrum'da yapmayý düþünüyorsanýz sizin için en uygun mekanlardan biri bu Ladonia Hotels Club Blue White olacaktýr.

 

Otelin resmi sitesi: https://ladoniahotels.com/clubblue


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapýlan yorumlarda IP Bilgileriniz kayýt altýna alýnmaktadýr..!


  HABERCÝ GAZETESÝ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCÝ SPOR
 


  BÝK ÝLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇÝ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARÞÝVÝ KÜNYE ÝLETÝÞÝM GÝZLÝLÝK ÝLKELERÝ

 
Siteden yararlanýrken gizlilik ilkelerini okumanýzý tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm haklarý saklýdýr. Ýzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayýnlanamaz, kopyalanamaz, kullanýlamaz.

URA MEDYA