6. ve 7. ETAP İMAR PLANLARI TOROSLAR MECLİSİN’DE KABUL EDİLDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

6. ve 7. ETAP İMAR PLANLARI TOROSLAR MECLİSİN’DE KABUL EDİLDİ


 

Toroslar ’ın 6. ve 7. Etap 1/1000 ölçekli İmar Planları, Toroslar Belediye Meclisi’nde oy birliğiyle kabul edildi.

Haber Merkezi

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ı geleceğe taşıyacak güzel bir çalışmaya imza attıklarını söyleyerek; "Toroslarımızı modern şehirciliğin yenilikleriyle buluşturacağımız yeni imar planlarımız, ilçemize hayırlı olsun" dedi. Belediye Meclis Üyeleri de ilçenin siluetini yenileyecek olan imar planlarının Toroslar'a hayırlı olmasını dileyerek Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.

 

Şubat Ayı Meclis Toplantısı'nın ikinci oturumunda, 435 hektar alanda hazırlanan 6. Etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı ile 780 hektar alanda hazırlanan 7. Etap 1/1000 ölçekli Revizyon Uygulama İmar Planı’na ilişkin tüm komisyonların ortak raporu görüşülerek oy birliğiyle meclisten geçti.

 

"KOLEKTİF AKILLA GÜZEL BİR PLAN ORTAYA ÇIKTI"

 

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Toroslar'ın geleceğini yakından ilgilendiren yeni imar planlarının hayırlı olmasını dileyerek, emeği geçen herkese teşekkür etti.

 

Başkan Yılmaz; " 6. ve 7. etap imar planlarımız, Toroslarımıza ve Mersinimize hayırlı olsun. Kolektif akılla, müşterek bakışla üretmeye devam edeceğiz. Bu birlik ve beraberliğin meclisimizde yaşanması bizleri mutlu ediyor" diye konuştu.

 

BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR

 

İmar planlarının oy birliği ile geçmesinin ardından söz alan belediye meclis üyeleri, diğer plan çalışmalarının da aynı uzlaşma kültürüyle devam etmesini temenni ettiklerini söyledi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA