SGK ÖNÜNDE BIÇAĞI BOYNUNA DAYADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SGK ÖNÜNDE BIÇAĞI BOYNUNA DAYADI!


 

Mersin’de amatör futbol liginde antrenörlük yapan İzzet Kızgın adlı şahıs, malulen emekli olmak için yaptığı müracaatın olumsuz sonuçlanması üzerine, SGK binası önünde boynuna döner bıçağını dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Mersin'de amatör futbol liginde antrenörlük yapan İzzet Kızgın adlı şahıs, malulen emekli olmak için yaptığı müracaatın olumsuz sonuçlanması üzerine, SGK binası önünde boynuna döner bıçağını dayayarak intihar girişiminde bulundu.

Akşam saatlerinde, merkez Akdeniz ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Mersin İl Binası önüne gelen bir şahıs, elindeki döner bıçağını boğazına dayayarak, "Eğer malulen emekli olamıyorsam, niye yaşayayım bu dünyada" diye bağırmaya başladı. Şahın bıçaklı eylemini gören vatandaşlar polise haber verdi. İsminin İzzit Kızgın olduğu ve Mersin'de amatör futbol liginde bir takımda futbol antrenörü olarak görev yaptığı öğrenilen şahıs, kendisini ikna etmeye çalışan polisleri yanına yaklaştırmazken, kurum görevlilerinin kendisine yardımcı olma taleplerini de önce uzun süre direndi.

Eylemine bir süre devam eden Kızgın, SGK yetkililerinin, "İtiraz hakkın var, bırak elindeki bıçağı birlikte itiraz dilekçesi dolduralım" şeklindeki yaklaşımı üzerine, elindeki bıçağı polis ekiplerine teslim ederek kurum binasına girdi. İzzet Kızgın'dan, 'itiraz dilekçesi' alındığı öğrenildi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (1)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  • Gönderen : Hakan - Tarih : 6/2/2021 - 01:01:18
    İzzet kızgın Türk futboluna çok sayıda futbolcu yetiştirip, süperlig oynayan futbolcularıda bulunmakta aynı zamanda ,sayısız gencide eroinden esrardan kötü yollardan alıp futbola kazandırmıstır.İzzet kızgına Devlet sahip çıkmalıdır


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA